„To, že ženy převlékají a přečesávají chlapy, když s nima začnou chodit, je dost normální a není to výjimečné… To, že si žena nechá doporučit kadeřnici od svýho kluka, to je zvláštní…“ připouští na svém instagramu zamilovaná Agáta Hanychová, co se po rozvodu s hercem Jakubem Prachařem (37) znovu vrátila ke svému dívčímu příjmení. „Ale občas je čas na změnu a já už jsem blondýna. No uvidíme, na jak dlouho...“ dodala významně.

Vztah s producentem Tomášem má na ni vliv zcela nečekaný: a svou proměnu nevěřícně pozoruje i sama Agáta, která přiznává, že by nikdy nevěřila, že někdy bude „krátkovlasá bloncka, bez gelových nehtů a umělých vlasů, řas a botoxu... No a jsem. A ještě mě to baví. Je dobrý umět stárnout!“ libuje si někdejší účastnice Miss ČR 2005 – tehdy se stala třetí nejkrásnější Češkou, když ještě coby brunetka získala titul druhé ViceMiss.

Poté vlasy postupně ztmavovala a rovněž se pyšnila i napletenými loknami, díky kterým měla „deku“ až do půlky zad. S novým vztahem jako kdyby se však rozhodla udělat tlustou čáru za svou minulostí, a všech příčesků se rázně zbavila.

VIDEO: Agáta Prachařová: Jsem MILFka v topu! Jdou po mě mladý kluci!

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová: Jsem MILFka v topu! Jdou po mě mladý kluci! David Turek, Aleš Brunclík

Teď navíc po posledním barvení své kadeře zesvětlila tak moc, že mnohým fanouškům vážně připomíná její neméně slavnou maminku, herečku Veroniku Žilkovou (59). Anebo  dcerku Miu (3) – ta se sice, alespoň, co se tváře týče, podobá spíše rodině Prachařů, když si však Agáta navlní vlasy, podoba s holčičkou je tam na sto procent. „Pecka!“ žasla nad Agátinou novou image například herečka a moderátorka Eva Decastelo (42), která aktuálně exceluje v seriálu Slunečná.

Díky mikádu a teplému odstínu vlasů to vypadá, jako kdyby Agáta nalezla nějaký elixír mládí, a rozhodně by nikdo netipoval, že je už dvojnásobnou maminkou – kromě Mii dala život ještě synkovi Kryšpínovi (9), kterého má se svým expartnerem, fotbalistou Miroslavem Dopitou (36).

Každopádně můžete hlasovat v naší anketě, jak si myslíte, že jí to slušelo více. Zda byla podle vašeho názoru více sexy jako femme fatale bruneta, anebo zda jí zesvětlení pomohlo k mladistvější image...

VIDEO: Agáta Prachařová s Miou: Začala chodit do školky, Kryšpín už je třeťák

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová s Miou: Začala chodit do školky, Kryšpín už je třeťák David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
73 fotografií