Herečka Eva Burešová, která aktuálně září v roli svérázné statkářky Týny ve veleúspěšném primáckém seriálu Slunečná, se odhodlala k zásadnímu životnímu rozhodnutí. Vyhlédla si nový domov, kde hodlá vychovávat svého malého synka Nathaniela (3). Koneckonců po pracovní stránce se jí velice daří – kromě účinkování v zábavném pořadu Zlatá maska, porotcování v hudební show Tvoje tvář má známý hlas a hraní v několika divadelních představeních se věnuje také různým reklamním kampaním. Rovněž představila fanouškům svůj interaktivní diář na příští rok, takže se dá tušit, že hluboko do kapsy rozhodně nemá.

„Dnes jsme si vyzvedli klíče od našeho nového domova,“ pochlubila se proto půvabná brunetka na instagramu. „Měla jsem takovou radost, když jsem tento byt našla. Každý den přemýšlím, jak si to tam s poťouchlem zařídíme, ať se máme hezky a ať cítíme domov. Mám taaak obrovskou radost,“ těšila se z nového bydla a na instagram nahrála povedenou momentku pořízenou v docela prázdné místnosti, v níž je pouze lustr. Tam Burešová pózuje společně s malým Nathánkem - sice na zemi, ale se svazkem klíčů v ruce. Klučina je prý z nemovitosti nadšený stejně jako jeho maminka: „Celé si to tam proběhl a už se i rozhodl, kde bude jeho pokojíček,“ prozradila na něj Eva pobaveně.

VIDEO: Hvězda Slunečné Eva Burešová bez partnera: Slova plná smutku! Bydlí u rodičů...

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Slunečné Eva Burešová bez partnera: Slova plná smutku! Bydlí u rodičů... Markéta Reinischová

Její fanoušci a příznivci, jichž má jenom na instagramu více než 300 tisíc, teď mohou očekávat následné „stěhování a zútulňování“, které bude známá herečka a zpěvačka, která se v roce 2011 účastnila soutěže Česko Slovensko má talent, sdílet na internetu.

Herečce, která je zrovna teď po rozchodu s pohledným tanečníkem Matyášem Adamcem (20), by se při budování nového bytečku jistě hodila nějaká ta mužská ruka – na druhou stranu má nyní četné zkušenosti díky svému působení v pořadu Řemeslo je cool. V tomto projektu totiž týden co týden společně s youtuberem Petrem Floriánem (34) alias Pedrem představuje divákům různá řemesla a nejedno si společně na obrazovkách i vyzkoušejí…

VIDEO: Eva Burešová o bývalém partnerovi a koronaviru

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová o bývalém partnerovi a koronaviru Kateřina Štichová, Jan Jedlička

Fotogalerie
91 fotografií