Poslední rok a půl ředitelky nadačního fondu Veroniky Kašákové byl vskutku zajímavý. Loni v létě utekla od snoubence Milana na Havaj, aby vypilovala angličtinu. Letos to s ním zase dala dohromady a chystali svatbu, kterou vzápětí zrušili.

Na vině byla nejen koronavirová pandemie, ale budoucí přírůstek do rodinky. Počátkem školního roku totiž blondýnka oznámila jiný stav. „Moje srdce pod srdcem, druhé po mém boku,“ napsala k párové fotografii se snoubencem, na níž objektivu odhalila rostoucí bříško.

Podobný záběr nyní zveřejnila k šestému měsíci těhotenství. „Objevuji úplně nový vesmír ve své vlastní duši,“ stojí u snímku. Veronika s Milanem na něm leží na gauči a modelka vykasala svršek, aby fanouškům ukázala, jak moc děťátko uvnitř narostlo. K textu hashtagem dodala, že je aktuálně ve 23. týdnu a už za pár neděl se přehoupne do posledního trimestru.

Video: Misska z děcáku Veronika Kašáková: Snubák odložila, ale svatbě se nebrání! 

Video
Video se připravuje ...

Misska z děcáku Veronika Kašáková: Snubák odložila, ale svatbě se nebrání! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

V komentářích fanoušci Veronice závidí štíhlou postavou, ale víc než to se hlavně hádají, zda se narodí kluk, nebo holka. Modelka, která vyrůstala v dětském domově, prozradila, že pohlaví s partnerem vědí, zatím si ho ale nechají pro sebe.

VIDEO: Nevěsta na útěku? Těhotná misska z děcáku Kašáková podruhé zrušila svatbu!

Video
Video se připravuje ...

Nevěsta na útěku? Těhotná misska z děcáku Kašáková podruhé zrušila svatbu! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
65 fotografií