Hlavní motivací k hubnutí byly dle jejích slov svatební šaty, v nichž prý nechtěla vypadat jako kredenc. A tak se rok před svatbou pustili s partnerem Martinem do souboje s nadváhou, oba totiž během desetiletého vztahu nabrali přes 20 kilogramů. Podařilo se a Pavlína ve svůj velký den vypadala rozkošně. Mohla si dovolit vypasované šaty s krajkovým vrškem a bez rukávů. 

Naštěstí ale neusnula na vavřínech a nově nabytou váhu si udržela i během soutěžení v MasterChefovi, jehož konec je stále v nedohlednu, a tak ještě není znám vítěz.

Pamatuju si, jak mi někteří říkali, že to nedám a že stejně všechna kila naberu brzo zpátky. Nikdy se nenechejme odradit od svých snů,“ okomentovala svůj poslední snímek na sociální síti Pavlína Lubojatzky. Kuchařka, která v soutěži patří mezi nejméně oblíbené. Dál ale pravidelně cvičí a hlídá se v jídle. 

VIDEO: Pavlína z MasterChefa: Jak reaguje na kritiku?

Video
Video se připravuje ...

Pavlína z MasterChefa: Jak reaguje na kritiku? TV Nova

„Ty jo, to klobouk dolů! Pavlí, je tam vidět obrovský kus práce a hlavně motivace. Fakt koukám,“ okomentoval její příspěvek Pavel Berky, který rovněž bojoval v kuchařské show. 

Co hodně lidí překvapilo? Obvykle to tak bývá, že spolu se špeky jdou u dam dolů i jejich velká prsa, ale v případě Pavlíny to tak nebylo. „Je to mrcha genetika! Já bych brala hned menší a moc děkuju,“ odpověděla zvídavé sledující Pavlína.  

VIDEO: Hubená Viki z MasterChefa šokovala v show kily navíc: Mohl za to drsný rozchod!

Video
Video se připravuje ...

Hubená Viki z MasterChefa šokovala v show kily navíc: Mohl za to drsný rozchod! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
31 fotografií