Se svými oddanými fanoušky sdílí první poslední. Zpěvačka a bývalá finalistka Česko Slovenské SuperStar Markéta Konvičková je provázela nejen celým těhotenstvím, ale nepolevuje ani v cestě poporodní.

Na instagramu například přiznala slzy poté, co se Amálka narodila a jely z nemocnice domů, dva týdny od porodu prozradila, kolik jí zbývá shodit, aby se dostala na svou původní váhu, ale tentokrát zašla tam, kam se jen tak někdo neodváží. Do stories vložila snímek s odhalenými nedokonalostmi!

Video: Zázračné těhotenství Markéty Konvičkové: Nádor ji připravil o vaječník! Vyšlo to napoprvé

Video
Video se připravuje ...

Zázračné těhotenství Markéty Konvičkové: Nádor ji připravil o vaječník! Vyšlo to napoprvé Markéta Reinischová

„Dnes jeden měsíc po porodu. Psali jste, jak vypadá bříško z profilu, tak přidávám. Nedokonalé, neupravené, nenačančané a na punk a pohodu, realita,“ napsala k selfie z koupelny. Text doplnila hashtagem holka krev a mléko, i když teď prý spíš jen mléko.

I ve velmi náročném šestinedělí je blondýnka stále pracovně aktivní a své dcerce nazpívala píseň AMI, jež co nevidět bude vyhrávat v éteru. Dokonce nejdříve odhalila část dojemného textu: „V náruči Tě skrýt, svou dlaň ve Tvé mít, navěky už vím, jsi náš DRAHOKAM.“

VIDEO: Markéta Konvičková kočárek vybírala podle svého šatníku! 

Video
Video se připravuje ...

Markéta Konvičková v 7. měsíci. Kočárek vybírá podle svého šatníku! Lukáš Červený

Fotogalerie
73 fotografií