Půvabná moderátorka zpravodajství na CNN Prima News, která se ještě pod svým dívčím příjmením Kratochvílová stala v roce 2013 Českou Miss (navíc první krátkovlasou Misskou), je od počátku září dvojnásobnou maminkou. K synkovi Benediktovi (2,5) přibyl mladší bráška Vincent (1 měsíc), jehož vstup do života byl pořádně dramatický – klouček totiž přišel na svět s pupeční šňůrou obmotanou kolem krku, a nechybělo mnoho k tomu, aby došlo na nejhorší. Od té doby si sympatická brunetka užívá mateřské dovolené se svými chlapci… Jak se ale zdá, slova „užívá“ a „dovolená“ v tomto případě rozhodně nejsou na místě.

„Nebudu vám lhát, ani tentokrát nebyl začátek úplně jednoduchý, takže slavím právem,“ přiznala na sociální síti Lašková. Po porodu prvorozeného synka Bena se jí podle jejích vlastních slov „zbláznily hormony“, a tak prý celé dny proplakala, aniž by věděla, proč. A historie se nyní nepříjemně opakuje…

I tentokrát tmavovlasá moderátorka pocítila negativní stránky mateřství – kromě emocí, co se měnily jako na houpačce, musela bojovat i s velkou únavou a teplotami. „Takže jsem utírala slzy bez důvodu a srážela horečky, které se jeden den objevily a druhý den mizely,“ posteskla si. „Pár dní mě trápilo i poprsí, ale naštěstí jsem veškeré náznaky blížícího zánětu prsu vždy rozehnala (hurá chladivým polštářkům, tvarohu a odsávání/ kojení!).“

VIDEO: Zprávařka z Primy Gabriela Lašková tři týdny po svém prvním porodu: Zbláznily se mi hormony! 

Video
Video se připravuje ...

Zprávařka z Primy Gabriela Lašková tři týdny po porodu: Zbláznily se mi hormony! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Stejně jako v případě prvního dítka, i s tím druhým se Lašková snažila „fungovat bez pomoci hned po porodu“ - jenže jak záhy zjistila, není to tak lehké, jak se domnívala. „Stačil jeden náročný den a horečky se zase vrátily. Nicméně asi dva týdny utekly a srovnalo se to, naštěstí! Občas na mě padne únava, necítím se ve svým těle dobře, a k tomu mi dojde trpělivost, ale takové dny mají naštěstí konec a těch dobrých je velká převaha. A jelikož mám doma dva krásné a zdravé (ťuk ťuk ťuk!) kluky, mám tu největší motivaci si každý den s nima užívat se vším všudy,“ zdůraznila Lašková.

Také malý Vincent zapadl do rodinného režimu, jako by tam patřil odjakživa. „Sedlo nám to takřka hned, což byla velká úleva a radost. Vážně radost! Vincent je podobný miminko jako Ben, láska malá, takže to mám v ruce a co znám, funguje. Zatím!“ vtipkovala.

Jediný, kdo je z nového rodinného uspořádání nesvůj, je tak jejich rodinný pejsek Hugo. „Je teď chudák na posledním místě, ale je statečný, na kluky hodný, a vůči nové situaci maximálně trpělivý. Zlepšilo se to! Nejradši si chrápe v ložnici, kde má klid, a venku se mu to snažíme všechno vynahradit,“ dušovala se Lašková, jedna z mála modelek, jíž se vyhnula takzvaná „missí nemoc“ – se svým manželem je už sedm let, a ani po získání korunky krásy ho nevyměnila za hokejistu nebo fotbalistu.

VIDEO: Těhotné Parmová a Lašková ze CNN Prima News: Může za to Bouček?  

Video
Video se připravuje ...

Těhotné Parmová a Lašková ze CNN Prima News: Může za to Bouček? David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
109 fotografií