Nejdřív z ansámblu Sestřiček Modrý kód onemocněla Daniela Šinkorová (47) a teď i Igor Chmela (49). „Měl jsem štěstí, protože jsem měl lehký průběh. Trvalo to zhruba dva dny, měl jsem horečky, ale žádné následky nepociťuju. V rodině jsme se promořili bezpříznakově, to je na tom pozitivní. Pro mě byla asi nejhorší ta psychická rovina,“ prozradil pořadu Showtime seriálový doktor Žák.

Z rodiny totiž dostal covid jako první, a tak se ve snaze nikoho dalšího nenakazit izoloval. Bylo to pro něj ale velmi náročné, a tak je rád, že je ta zkušenost už za ním.

Pozitivní test na covid měla také herečka Ivana Chýlková (57), kvůli čemuž skončil v karanténě i její životní partner Jan Kraus (67) - další tvář Primy. „Jsem zavřenej, ale nic mi zatím není,“ řekl ve své rubrice na Frekvenci 1.

VIDEO: Svatba Sabiny Laurinové a Saši Rašilova v Sestřičkách!

Video
Video se připravuje ...

Svatba Sabiny Laurinové a Saši Rašilova v Sestřičkách už dnes! FTV Prima

Natáčení jeho talkshow pro Primu tak rozhodně není na pořadu dne. „Minulý týden se předtáčely dva díly, takže tento týden máme pokrytý,“ řekl Blesku mluvčí TV Prima Filip Budák.

Chýlková koronavirus komentovala jen po skončení první vlny pandemie, tu prý přežila na venkově, v pohodě a bezpečí. „Vůbec mě nenapadlo, že bych se měla bát,“ říkala tehdy.

VIDEO: Honza Dědek o konfliktu s Janem Krausem: Spor o červenou sedačku

Video
Video se připravuje ...

Honza Dědek o konfliktu s Janem Krausem: Spor o červenou sedačku David Turek, Jan Jedlička,

Fotogalerie
108 fotografií