Poslední zprávy o Ondřejovi jsou z prvního říjnového pondělka. „Mluvila jsem se synem ten den telefonicky. Domlouvali jsme si setkání u něj v Opavě. Řekl, že má před noční, že to necháme na čtvrtek 8. října,“ vypověděla na policii jeho maminka.

Nikde se neukázal

Jenže kolegové z práce na něj čekali marně. „Na noční směnu nepřišel. Nebylo možné se mu už dovolat. Nikdo o něm bohužel nic neví,“ potvrdil Ondřejův kolega z práce. Na facebooku už visí Ondrova fotka s prosbou o sdílení.

Stejně tak muž nedorazil na domluvený sraz s matkou, která za ním přijela do Opavy. Ondřeje žena nezastihla na domluveném místě a nebyl ani doma. Telefon měl nedostupný. Později se ukázalo, že ho nechal doma.

Není nebezpečný, neužívá drogy

Policie po muži již pátrá. Ondřej Krasula je hubené, 170-175 cm vysoké postavy, má hnědé vlasy, hnědé oči. Není svému okolí nebezpečný a ohrožen na životě by být neměl. Nebere žádné léky a podle své rodiny ani neužívá žádné drogy.

„Žádáme veřejnost o pomoc. Jakékoli informace o muži, jeho pohybu či pobytu uvítáme na jakékoli policejní služebně či lince 158,“ uvedla policejní mluvčí Zlatuše Viačková.