Nejenom stand-up komička Iva Pazderková (40) se může pochlubit výstavní figurou, s níž se neohroženě vydala na kulturistickou soutěž Bikini fitness (kde se umístila na krásném desátém místě z celkem sedmnácti soutěžících vyšších jak 170 centimetrů). Jak se zdá, posilování své muskulatury podlehla i Agáta Hanychová, která se před nějakým časem konečně definitivně rozvedla s hercem Jakubem Prachařem (37) a znovu se vrátila ke svému dívčímu příjmení. A docela změnila svůj životní styl.

Na instagramu totiž sdílela snímek, na němž se opírá o plot, oblečená jenom v černém kabátě, zpod něhož jí vykukuje jedna z jejích nožek. Jenže někdejší účastnice Miss ČR pro rok 2005 (tehdy se stala třetí nejkrásnější Češkou, když se získala titul druhé ViceMiss), která se vždycky pyšnila nekonečně dlouhými a především štíhlými končetinami, nyní předvedla pořádně vyrýsované svalstvo. „Jestli já to s tím cvičením nepřeháním…“ dumala na instagramu Hanychová.

VIDEO: Agáta Prachařová: Jsem MILFka v topu! Jdou po mně mladý kluci!

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová: Jsem MILFka v topu! Jdou po mě mladý kluci! David Turek, Aleš Brunclík

Nový vztah Agátě podle všeho svědčí. Nejdříve shodila napletené kadeře i gelové nehty, pak výrazně zesvětlila vlasy, pročež mnohým teď přijde podobná své mamince, herečce Veronice Žilkové (58), a zdá se, že je konečně po dlouhé době skutečně šťastná - na většině fotek se nyní široce usmívá a na jejím profilu podstatně ubylo i jejích pověstných „duck faceů“, tedy póziček s našpulenými rty. A teď možná podlehla i bodybuildingu. Koneckonců právě výše zmiňovaná Pazderková je dokonalým příkladem toho, že i obyčejná žena se čtyřmi křížky na krku může za půl roku nabrat 30 kilogramů svalové hmoty a účastnit se profi soutěže…

Svalnaté nožky Agátě podle jejích fanoušků sluší mnohem více nežli ty vychrtlé, jaké ukazovala na internetu ještě nedávno. „Nemáš se za co stydět, lepší svaly všude, než být rozkydnutá,“ chválí ji na sociální síti její příznivci. Na dotaz, zda nejsou její návštěvy posiloven až příliš časté, se dočkala také lakonické odpovědi: „To poznáš, až ztratíš prsa.“

Přestože Agáta nepatří mezi nejvyvinutější české dámy, právě na svá, sice drobná, ale zato stále „hratelná ňadra“, jak se o nich sama často vyjadřuje, je celkem dost pyšná, a ráda je také na sociálních sítích předvádí… Byla by proto škoda, kdyby o ně přišla!

VIDEO: Agáta Prachařová - o svém novém vztahu i rozvodu s Jakubem

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová - nový vztah, rozvod David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
82 fotografií