Kdo Alvesovou sleduje na sítích, mohl si všimnout, že se často obléká do leopardích vzorů. S nadsázkou lze říct, že svou tvář a zvláště oči poupravila k obrazu nějaké velké divoké kočky. To jsou ale asi jediné společné znaky, bývalá hvězda reality show Big Brother spíše klade důraz na to, aby si lidé všímali jejích přetékajících předností, které s dravými šelmami nemají nic společného.

VIDEO: Prokletí filmu Karel: Premiéra opět v ohrožení! A Panenka bojuje v nemocnici na přístrojích.

Video
Video se připravuje ...

Prokletí filmu Karel: Premiéra opět v ohrožení! A Panenka bojuje v nemocnici na přístrojích. Bára Horáková, Lukáš Červený

Tělo obvykle nasouká do úzkého, o číslo až dvě menšího modelu, aby vynikl každý záhyb i každá jedna bradavka. Momentálně Alvesová obchází ordinace plastických chirurgů v celé Evropě a její prozatím poslední zastávkou je italský Milán. Tam se zastavila klasicky u kadeřníka, zašla si na nákup, dále si poupravila vzhled a vyrazila na večerní procházku koronavirem vylidněnou metropolí.

Nutno podotknout, že Itálie před pár dny zpřísnila opatření a opětovně zavedla roušky venku, potulujete-li se kolem cizích lidí. Aby si ústenkou nezničila dokonalý make-up na obličeji, držela se Alvesová potemnělých uliček, před náletem virových částic ji vlastním tělem chránili osobní fotografové.

VIDEO: Živý Ken lituje návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili!

Video
Video se připravuje ...

Živý Ken lituje návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
101 fotografií