Už od léta se Hanka objevovala na všech fotkách a videích na sociální síti buď sama, anebo jen se synkem Andreáskem (3). A netajila se tím, že jsou za tím neshody s manželem, jenž měl krizi odstartovat tím, že navštívil (údajně pracovně) erotický klub plný hanbatých nahotinek. S tím Mašlíková nesouhlasila a dle jejích slov to André dobře věděl už dávno předtím. O to větší pak bylo zklamání, když tímto krokem i on zneuctil jejich manželství...

VIDEO: Hana Reinders s odstupem: Pořád nevím, proč mě Nova vyhodila.

Video
Video se připravuje ...

Hana Reinders s odstupem: Pořád nevím, proč mě Nova vyhodila. David Turek, Jan Jedlička

Už v září se však Hanka Mašlíková na instagramu svěřila, že vybírá dárky k Vánocům, dokonce i právě pro manžela. To už naznačovalo, že odloučení, které vnadná blondýnka trávila i se synem nějaký čas u jejích rodičů, je u konce. A nyní to moderátorka potvrdila. „Happy end“ se koná!

Co ale stojí za jejich šťastným koncem, by asi nikdo neřekl. „Hodně nám pomohli všichni ti hejtři a ta jejich nenávist. André dostával maily a zprávy, že já jsem potvora a on je paroháč. Mně zase psali lidi, že mě podvádí na každém kroku. Tak jsme si plno věcí vyříkali. Takže vlastně děkuji těm, co nás chtěli rozeštvat,“ prozradila pro eXtra.cz Hanka Mašlíková, že nebýt nenávistných a závistivých lidí, kterých je dnes bohužel plný internet, kdo ví, jak by to s jejich manželstvím bylo dál... Tady se potvrdilo, že vše zlé je pro něco dobré!

VIDEO: André Reinders na místě, kde byste spíš čekali jeho manželku Hanku Mašlíkovou!

Video
Video se připravuje ...

André Reinders na místě, kde byste spíš čekali jeho manželku Hanku Mašlíkovou! Markéta Reinischová

Fotogalerie
35 fotografií