Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Krvavý spor ve Šternově: Muž skončil s probodnutým břichem! Do nemocnice ho přepravil vrtulník

Autor: pom - 
12. října 2020
12:43

Pořádné drama se odehrálo v neděli večer na Benešovsku. Dva muži se v bytovce ve Šternově pohádali tak, že jeden z nich skončil s nožem v břiše. Záchranářský vrtulník pro něj letěl do Benešova - známý totiž zraněného cizince mezitím převezl autem do zhruba 20 km vzdáleného města. Podezřelého policisté zadrželi.

Začali se hádat, nedělní potyčka ve Šternově ale vyústila ve fyzické napadení! „Ve večerních hodinách mělo dojít ke slovní rozepři mezi dvěma muži, která měla vyústit v bodnutí jednoho z nich,“ řekla Blesku policejní mluvčí Veronika Čermáková. Podle informací Blesku pak zraněného muže jeho známý převezl do Benešova.

Mezitím už byla zalarmována záchranka. „Na místo vyrážely dvě posádky záchranářů a vrtulník pražské letecké záchranné služby. Muž utrpěl bodné poranění v oblasti břicha a byl letecky transportován do motolské nemocnice,“ uvedla mluvčí středočeských záchranářů Petra Effenbergerová. Pro podezřelého - nejspíš cizince - si pak policisté došli do Šternova, kde ho také zadrželi. Nyní probíhají standardní úkony trestního řízení.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání