Syn Bolka Polívky (71) se z natáčení dílu, který diváci uvidí právě tuto sobotu, omluvil kvůli koronaviru. „Moderátor show Vladimír Polívka byl v karanténě z preventivních důvodů, abychom předešli jakýmkoliv rizikům. V následující epizodě se na něj diváci opět mohou těšit,“ objasnil pro deník Aha! tiskový koordinátor pořadu Vojtěch Boháček.

Vladimír se měl údajně setkat s někým, kdo měl pozitivní test. Proto byl narychlo nahrazen, a to nikým jiným než »staronovým« moderátorem Ondřejem Sokolem (48). Ten uváděl pořad původně a po šesti řadách předal žezlo Polívkovi a šel si raději sednout do poroty.

Pro herce známého ze seriálu První republika či filmu Ženy v běhu to byl moderátorský debut. Je tak pochopitelné, že byl zprvu nervózní. Nakonec si tenhle kšeftík ale zamiloval. „Mně je tato role velmi příjemná. Tvář je pro mne z pozice moderátora skvělá komunikace s účinkujícími, které většinou znám. Mám vlastně pocit, že na pódiu bych měl být a určitě i budu jejich oporou,“ tvrdil před časem.

Covid mu ale změnil plány a místo natáčení musel do karantény. A netrvalo dlouho a přišly další komplikace. „Potvrzujeme, že z důvodu šíření covidu-19 jsme se rozhodli nyní pozastavit natáčení show. Věříme, že brzy bude vše v pořádku a natáčení bude pokračovat,“ prozradil Boháček.

VIDEO: TVOJE TVÁŘ: Přemek Forejt z MasterChefa to rozjel jako Timberlake!

Video
Video se připravuje ...

TVOJE TVÁŘ: Přemek Forejt z MasterChefa to rozjel jako Timberlake! TV Nova

Jedním z důvodů měl být i pozitivní test na koronavirus u soutěžící Báry Basikové (57). „Podle testu jsem covid už prodělala, ale nevím o tom, nic mi není. Přesto jsem zůstala deset dní v povinné karanténě,“ tvrdila ostatně pro Super.cz sama zpěvačka, která navíc onemocnění stále velmi zlehčuje.

TV Nova tak hodlá odvysílat pouze dané dva předtočené díly a pak si dá stopku. Zatím nikdo nedokáže říct, kdy se Tvář rozjede znovu. Tento týden ale o ni ještě nepřijdete, naopak ji můžete sledovat již od 20.20 na Nově.

VIDEO: Albert Černý: Kvůli Tváři nosí v tašce podpatky! Přítelkyně - modelka ho učí chodit

Video
Video se připravuje ...

Albert Černý: Kvůli Tváři nosí v tašce podpatky! Přítelkyně - modelka ho učí chodit Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
77 fotografií