Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Chlubil se fotkami s celebritami a svým majetkem: Boháče obvinili z praní peněz pro mafii!

Autor: jžk - 
12. října 2020
10:34

Milionář (40), který se na svých sociálních sítích chlubil fotkami ve společnosti hvězd jako Meghan Markleové nebo Beyoncé, přišel o většinu majetku. Byl v kontaktu s vrahy a násilníky a pro zločinecké organizace prý pral špinavé peníze!

Mansoor Hussain (40), zvaný Manni, se často chlubil tím, že se zná se slavnými osobnostmi. Nyní se však dostala na povrch pravda o jeho podezřelých příjmech! Vyšetřovatelé se domnívají, že majitel obchodního řetězce pral obrovské částky peněz pro zločinecké organizace, které jsou spojeny s drogami či zbraněmi.

Národní kriminální agentura nyní developerovi zabavila nemovitosti za téměř 300 milionů korun. Hussain byl nucen předat 45 nemovitostí, včetně domu v hodnotě 30 milionů či bytových domů v Londýně, Cheshire a Leedsu. V rámci vypořádání mu zůstaly jen čtyři menší nemovitosti a hotovost na bankovním účtu, které nejsou součástí původního vyšetřování.

Hussainovy sociální sítě byly naplněny fotografiemi, na kterých pózuje s hvězdami, politiky i šlechtou na místech jako Barbados, New York, Monako či Saint-Tropez. Fotografií, na které se objímá s Meghan Markleovou, se chlubil opakovaně. Vznikla na Global Gift Gala v Londýně v roce 2013, tedy tři roky před tím, než potkala svého prince. Po královském sňatku s Harrym publikoval milionář obrázek s popiskem: „Skvělá noc s vévodkyní ze Sussexu, Meghan Markle“.

Byl také ředitelem produkční společnosti, která zařizovala show pro hvězdy jako Beyoncé, Robbieho Williamse nebo Spice Girls, a nikdy si nenechal ujít příležitost se s nimi vyfotit. Nic ovšem ale nenasvědčuje tomu, že by kdokoliv z jeho slavných souputníků měl cokoliv společného se zločinem, za který je stíhán.

Hussain, který začal podnikat v osmnácti letech, se chlubí také svými cestami soukromým letadlem a pěknou řádkou luxusních vozidel. Národní kriminální agentura se domnívá, že takový životní styl si mohl dovolit jen díky praní peněz pro známé gangy. Dle vyšetřovatelů má vazby na odsouzeného vraha, jeho účetní byl usvědčený podvodník a dokonce prý poskytl útočiště ozbrojenému lupiči.

Mnoho nemovitostí měl také získat pomocí vydírání. Vyšetřovatelé si uvědomili plný rozsah jeho majetku až ve chvíli, kdy jim předložil 127 souborů s prohlášením o něm, čímž jim nevědomky poskytl vodítka ke svému usvědčení. Vedoucí civilního oddělení v NKA prozradil, že se Hussain zpočátku jevil pouze jako úspěšný podnikatel, než došlo k odhalení, co všechno pro svůj majetek byl ochotný udělat.

frantacizek ( 12. října 2020 13:56 )

jakože chápu, že někdo za svým idolem přijde a požádá o jeho fotku s podpisem, nebo jako já jsem řekl Karlu Gottovi o tohle i s věnováním pro mamku, pač ho měla ráda a dal jsem ji to nad postel, aby tam byl s ním, když už ji nebylo dobře. Sám za sebe bych o tohle asi ani neměl koho požádat, natož se s někým fotit, takový člověk není, nebo možná právě protože to nechápu, proč to lidé dělají. Chápu to v případě tady těchto vykuků, kteří na tom staví reference pak, že se s tím a tím znají. Kdyby to celebrity odmítaly, nebyli by ani tihle..Chápu to teda u malých dětí, nebo ještě dorostové populace, ale dospělý člověk... to musí být i té celebs divné..

frantacizek ( 12. října 2020 10:44 )

tohle je mor této doby tyhle typy lidí..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání