Kdo alespoň trošku sleduje dění okolo Agátina života, tak ví, že se s ničím nepáře a do všeho se vrhá po hlavě. „Úplně zbytečně jsem domů dotáhla nějakého muže a nutila jsem mu něco, co asi není úplně v pořádku,“ přiznala zpětně rebelka. To její máma na to šla velmi opatrně…

Video
Video se připravuje ...

Veronika Žilková a Agata Prachařová David Turek, Aleš Brunclík

Nový chlap

Po rozvodu s bývalým manželem Markem Navrátilem (†55) začala Žilková randit s hercem, nyní diplomatem Stropnickým. Dětem ho představila až po roce schůzek a začalo peklo. „Já si pamatuju, že jsem ho nesnášela, protože jsem mu musela dát svůj pokoj,“ vzpomínala Agáta. „Vstoupil do jámy lvové, přišel do naprosto nepřátelského ovzduší,“ přitakávala Veronika.

Vychovaný diplomat

Obě mluví o tom, že to nebylo úplně jednoduché. „ Jo hádali jsme se často,“ potvrdila Veronika, ale Stropnický se nevzdal! Synové Žilkové mu dělali naschvály a nechtěli přijmout nikoho cizího. „Vinca házel špagety po stropě,“ smála se herečka. Teď zpětně to vidí všichni jinak. „Kdyby mě vychovával můj táta, tak je ze mě hňup, ale že mě vychovával diplomat, tak se umím chovat u stolu,“ citovala Veronika svého syna.

Početná rodina

Veronika má z prvního manželství s režisérem Jiřím Hanychem (62) dceru Agátu. Z druhého manželství syny Cyrila (30) a Vincenta (23) a adoptovala dnes už dospělého Honzu (29). Se Stropnickým mají Kordulu (15) a v roce 2007 se jim narodil syn Melichar, který ale bohužel po půl roce zemřel na vrozenou vadu.

Nemá štěstí na otce svých dětí

Agáta má z prvního vztahu s podnikatelem žijícím na Bali Mirkem Dopitou (36) syna Kryšpína (9). Poté si vzala svého kamaráda, herce Jakuba Prachaře (37) a společně mají dceru Miu (3). Ale ani s Jakubem to nevyšlo a na řadu přišel rozvod a znovunabytí příjmení Hanychová. S novým přítelem filmařem Tomášem se zatím poznávají, ale Agátiny sociální sítě jsou plné lásky.

VIDEO: Veronika Žilková po návratu do Česka: Z domu vystěhovala syna i s těhotnou přítelkyní!

Video
Video se připravuje ...

Veronika Žilková po návratu do Česka: Z domu vystěhovala syna i s těhotnou přítelkyní! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
27 fotografií