Novou životní etapu započala Agáta se vším všudy. Dceři Mie, kterou má společně s hercem a teď už exmanželem Jakubem Prachařem (37), se rozhodla v rámci influencerské spolupráce udělat pokojíček plný krásného nábytku a neméně úžasných hraček. „Udržet tady pořádek je samozřejmě těžký, to všechny matky znaj,“ řekla na úvod Agáta Hanychová, aby obhájila, že v onom dětském ráji není nepřirozeně uklizeno. Nedokonalost se totiž na instagramu, kde ho ukazuje, příliš neodpouští.

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová - nový vztah, rozvod David Turek, Lukáš Červený

V pokoji pro tříletou holčičku tudíž nechybí nová postýlka ve tvaru domečku, dětská otevřená skříň, kterou, jak Agáta tvrdí, Mia úplně zbožňuje, a stejně tak i stoleček se židlemi a zmenšený dětský obchůdek, ve kterém si jistě blond andílek s lišáckým kukučem hodně vyhraje. Jediné, co z nových věcí Agátě úplně nesedí, je šedý přebalovací pult. Přece jen Mie jsou už tři roky, a tak modelka přemýšlí o tom, že ho brzy přenechá nějaké jiné mamince.

„Můj sen, když jsem byla malá, byl mít holčičku a udělat jí opravdu kýčovitej růžovej pokojíček. Myslím, že se mi to docela povedlo,“ vyhodnotila novopečená svobodná matka na konci prohlídky svůj designérský výkon. Vy se na výsledek můžete podívat v galerii!

VIDEO: Agáta Prachařová s Miou: Začala chodit do školky, Kryšpín už je třeťák

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová s Miou: Začala chodit do skolky, Kryšpín už je třeťák David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
42 fotografií