Herec známý například ze seriálu Ulice přiznal, že si sáhl na dno fyzických i psychických sil. Po propuštění ze špitálu však válka s rakovinou neskončila. Nejnověji Andy podstupuje u nás zcela novou americkou chemoterapii a dohlíží na něj i uznávaná lékařka, která se starala také o českého zpěváka Karla Gotta (†80). Ten trpěl stejnou diagnózou.

Hryc musí pravidelně chodit na kontroly, které jsou již na denním pořádku. „Je to zcela nová americká chemoterapie, kterou ministerstvo zdravotnictví povolilo na Slovensku jen někdy začátkem srpna. Je to samozřejmě velmi drahé,“ vysvětlil Novému Času herec, který poslouchá všechny rady lékařů. Ani na chvíli nezapochyboval nad léčbou, ačkoli to je pro jeho tělo mimořádně náročné. Na začátku září ale přišel šok.

VIDEO: Gottův film Karel má trailer: Ukazuje ho na kapačkách i ve chvíli, kdy mu doktor řekl prognózu

Video
Video se připravuje ...

Gottův film Karel má trailer: Ukazuje ho na kapačkách i ve chvíli, kdy mu doktor řekl prognózu Karel Gott Agency

„Nasadili mi tuto chemoterapii v plném rozsahu, protože měli dobrou zkušenost, že moje tělo dobře reaguje na takovou léčbu. Ukázalo se však, že tato chemoterapie je mnohem silnější. Pak mi ji zastavili, aby si organismus odpočinul. Byl jsem malátný, slabý, chtěl jsem spát. Po dvou týdnech pokračujeme v léčbě, ale chemoterapie je nadimenzovaná na slabší. V pondělí jsem byl na kontrole a výsledky jsou lepší,“ říká svědomitý pacient, který si uvědomuje vážnost situace. Leukemie se totiž nevzdává, ale po zprávách od lékařů se Hryc usmívá.

„Chemoterapie sestává ze dvou kroků, jedním jsou injekce, které se dávají každý den. Sedm dní za sebou. A přitom se dávají tabletky, které jsou její součástí. Dnes mi volal doc. Mistrík, že po dobrých částečných výsledcích mi zvyšuje dávkování chemoterapie. Takže progres je jasný.“

VIDEO: Andrej Hryc v limuzíně Blesku: O přízni žen i smrti syna! Do koho se prý reinkarnoval?

Video
Video se připravuje ...

Andrej Hryc v limuzíně Blesku: O přízni žen i smrti syna! Do koho se prý reinkarnoval? Blesk TV

Fotogalerie
26 fotografií