Vždy byla ženská krev a mlíko, ale během těhotenství přibrala 20 kilogramů! Víc jak půlku už má dole, ale stejně není se svou postavou spokojená. 

„Teprve teď se pomalu dávám dohromady. Jak s postavou, tak i hormony. Byl to fakt masakr, ale pomalu se vracím do normálu. Mám po porodu diastázu (rozestouplé břišní svaly - pozn. red.), takže mám speciální cviky, aby se to zlepšilo. Měla bych cvičit i ve fitku, ale s tím kolenem, co jsem si v 8. měsíci poranila, to úplně dobře nejde. Je mi jasné, že mně pomůže už jen plastický chirurg. Vezmu to odshora dolů –⁠ prsa i břicho,“ svěřila se Blesku Miluška Bittnerová

VIDEO: Miluška Bittnerová rok po porodu dcery: Plastika prsou i břicha mě nemine!

Video
Video se připravuje ...

Miluška Bittnerová rok po porodu dcery: Plastika prsou i břicha mě nemine! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Herečka se vrátila do rádia, kde má pořad s Janem Krausem (67), hraje v divadle, ale jinak žádné další pracovní plány nemá. „Nechávám to, jak to je. Když něco přijde a budu moct, tak to ráda přijmu, ale nijak netlačím. Betynka se už staví na nohy, zatím chodí jen okolo obývací stěny, ale věřím, že co nevidět to půjde bez držení,“ dodala se smíchem vnadná blondýnka, která si na chvíli odskočila od dcerky na akci, kde Hanka Kynychová (52) představovala novou kolekci oblečení na cvičení. 

VIDEO: Vyprsená Miluška Bittnerová promluvila o svém milenci!

Video
Video se připravuje ...

Vyprsená Miluška Bittnerová promluvila o svém milenci! Markéta Reinischová, David Turek

Fotogalerie
39 fotografií