„Já vím, co to je, já jsem porodila jedenáct dětí, proto si mě vybrali, abych tu byla, že mám zkušenosti,“ přiznává Edita šokované porodní asistentce, kterou zajímá, v jakém věkovém rozpětí má budoucí babička své potomky od sebe.

„Já je mám po roce, tady Patrik je pátý. Teď mám doma nejmenší a tomu je rok a půl. Už jsem i babička dvou vnoučat, tohle bude třetí. U nejstarší dcery jsem byla také u porodu,“ popisuje svou velkou milující rodinu Edita. Budoucí maminka Nikola ale takové štěstí neměla.

Její matka se jí do porodnice ani neozývá. „Nikola neměla tu lásku od maminky, kterou měla mít. Až tady u nás zažívá lásku. Co je to držet nebo podpořit,“ smutně přiznává Edita rodinnou situaci své budoucí snachy, kterou, jak sama říká, vnímá jako svoji dceru.

„Se svojí maminkou si nerozumím, od čtrnácti let s ní nebydlím. Já od svých čtrnácti nemám ženu, ke které bych mohla vzhlížet. Bydlela jsem po kamarádkách nebo u bývalého přítele,“ líčila nastávající maminka Nikola.

Jak bude reagovat nejmladší otec na svého prvního potomka a ozve se Nikole nakonec její matka? Už zítra ve 21:30 na TV Nova.

VIDEO: Malé lásky: Porodila jedenáct dětí a tomu dvanáctému pomůže na svět!

Video
Video se připravuje ...

Malé lásky: Porodila jedenáct dětí a tomu dvanáctému pomůže na svět! TV Nova

Fotogalerie
4 fotografie