Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Žena podstoupila kosmetický zákrok kvůli striím a celulitidě: Explodovalo jí srdce!

Autor: shp - 
15. října 2020
15:29

Maminka Claudia Bertoldiová (†45) z argentinské Concordie chtěla být poté, co přivedla na svět tři děti, opět krásná. Trápily ji nevzhledné strie a celulitida. Rozhodla se, že s nimi zatočí pomocí karboxyterapie, kosmetického zákroku, při němž je vpichován oxid uhličitý pod kůži. Bohužel po něm zemřela.

Měla úžasné zdraví a byla neuvěřitelně vitální,“ řekl televizní relaci Canal 5 Noticias bratr zemřelé Claudio Bertoldi. Podle něj pracovnice na klinice zpackaly zákrok, když Claudii podaly oxid uhličitý nitrožilně a ne pod kůži, jak by správně měly. Na obdobné zákroky prý navíc nebyly vyškoleny.

Smrtící chyba

Dopustily se fatální chyby,“ prohlásil s tím, že jeho sestře následně doslova explodovalo srdce. Pravou příčinu smrti určí ale až nařízená pitva. Místní list MinutoUno uvedl, že vyšetřovatelé zabavili všechny nástroje použité při zákroku, dokumenty i bezpečnostní záznamy.

Zničili celou rodinu,“ dodal Claudio s tím, že potomci ve věku pěti, dvanácti a jednadvaceti let budou nyní vyrůstat bez matky. Karboxyterapie je nechirurgický kosmetický zákrok, při němž je oxid uhličitý vpichován jehlou přímo pod kůži pacientky. Tam napomáhá lepšímu prokrvení.

Oxid uhličitý se vpichuje jen pod kůži

Mezi pozitivní výsledky této léčby patří také kvalitnější regenerace tkáně. Kůže po karboxyterapii vypadá vyhlazeně. Oxid uhličitý se však musí vpichovat jen pod kůži. Do krevního řečiště nesmí za žádnou cenu přijít.

hasickajana ( 15. října 2020 17:18 )

děsná rachejtle

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání