V tmavě zelených květinových šatech, sladěném kabátku, se světlou vzorovanou rouškou na ústech a sluchátky v uších se princezna Eugenie na konci září objevila na veřejnosti v ulicích Londýna, poprvé od oznámení těhotenství. Ač si vybrala volnější střih šatů, rostoucí bříško o sobě dalo vědět pokaždé, když se do něj opřel vítr.

VIDEO: Gottová ruší premiéru filmu Karel. Má covid! A Kačer popsal trápení s nemocnou ženou.

Video
Video se připravuje ...

Gottová ruší premiéru filmu Karel. Má covid! A Kačer popsal trápení s nemocnou ženou. Barbora Horáková, Aleš Brunclík

Pyšná budoucí maminka jiný stav oznámila dvojí cestou. Nejprve o tom informoval Buckinghamský palác oficiální zprávou. „Její královská výsost princezna Eugenie a pan Jack Brooksbank s radostí oznamují, že se jim počátkem roku 2021 narodí dítě. Vévoda z Yorku a Sarah, vévodkyně z Yorku, manželé Brooksbankovi, královna a vévoda z Edinburghu jsou novinkou nadšeni.“

Krátce nato se vnučka královny Alžběty II. (94) ozvala i na sociálních sítích. Na rozdíl od většiny členů královské rodiny si instagramový účet spravuje sama. Těhotenství potvrdila společným snímkem s manželem, kde v rukou drží maličké botičky se psí hlavou. „Jack a já se těšíme na začátek roku 2021,“ napsala k fotografii.

VIDEO: Perkausová už nesmí fotit. Strach o Bohdalovou. A Mesarošová se tajně vdala!

Video
Video se připravuje ...

Perkausová už nesmí fotit. Strach o Bohdalovou. A Mesarošová se tajně vdala! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
127 fotografií