Co naštve matku na mateřské víc, než když je její dobré jméno vláčeno bahnem a v centru nečekaných potíží? Překvapená Jasmina Alagič zjistila, že se ocitla na seznamu neplatičů v jejím starém bydlišti v Bratislavě. A co je horší, o údajném dluhu se dočetly stovky obyvatel komplexu – seznam je rozvěšený ve všech výtazích.

Není to poprvé, kdy se manželka Rytmuse potýkala s totožným problémem – neplatičkou se nedopatřením stala také v lednu 2018, tehdy za to mohl zmatek s bankovními účty. Nyní je v podezření její bývalý partner, jenž byt v bratislavském komplexu obývá.

VIDEO: Perkausová už nesmí fotit. Strach o Bohdalovou. A Mesarošová se tajně vdala!

Video
Video se připravuje ...

Perkausová už nesmí fotit. Strach o Bohdalovou. A Mesarošová se tajně vdala! Petr Macek, Lukáš Červený

„Pravdou je, že v tom bytě bydlí můj bývalý partner, který má na starosti placení účtů, když už ten byt nevyužívám. Takže to mohlo vzniknout z jeho strany. Ale jsem překvapená, že mi nikdo o tom dluhu neřekl, včetně mého expartnera. Zůstala jsem zaskočená, co se děje,“ uvedla podle slovenského serveru Topky.sk moderátorka.

Z nastalé situace radost nemá a bojí se možných následků. „Je to nepříjemné především z důvodu, že kdyby došlo na exekuci, budu mít v bance záznam a táhlo by se to se mnou roky. Proto jsem v poslední době intenzivně naléhala na to, aby se uskutečnil převod bytu. Vždyť jakoukoliv chybu expartnera nebo zameškání platby mám na krku já,“ netajila své znepokojení.

Alagič má možnost na bývalého přítele právně zakleknout, po konzultaci s manželem Patrikem se rozhodla jít smířlivější cestou a nepřipravit ho o střechu nad hlavou, je-li stále prostor pro rozumnou dohodu.

VIDEO: Gottová ruší premiéru filmu Karel. Má covid! A Kačer popsal trápení s nemocnou ženou.

Video
Video se připravuje ...

Gottová ruší premiéru filmu Karel. Má covid! A Kačer popsal trápení s nemocnou ženou. Barbora Horáková, Aleš Brunclík

Fotogalerie
64 fotografií