O děťátko přišla Teigenová zcela nečekaně. Smutné události sice předcházelo časté krvácení, podle lékařů ale doposud byly jak modelka, tak i dítě mimo ohrožení života. „Jsme v šoku a cítím strašnou bolest, jakou jsme dosud necítili. Nedokázali jsme zastavit krvácení a dodávat našemu děťátku tolik potřebné tekutiny, navzdory množství pytlíků s krví. Prostě nestačily,“ rozepsala se k sérii černobílých snímků z nemocnice.

Video: Perkausová už nesmí fotit. Strach o Bohdalovou. A Mesarošová se tajně vdala!

Video
Video se připravuje ...

Perkausová už nesmí fotit. Strach o Bohdalovou. A Mesarošová se tajně vdala! Petr Macek, Lukáš Červený

Chrissy pokračovala, že spolu s manželem mají zásadu nenarozené děti nikdy nepojmenovávat, přesto se v pořadí třetímu potomkovi rozhodli říkat Jack. „Tolik se snažil být součástí naší rodiny a navždy jí bude,“ dodala zdrceně.

Oblíbenou prostořekou hvězdu sociálních sítí hospitalizovali v neděli. Již dříve uvedla, že kvůli komplikacím má od doktorů nařízený klidový režim na lůžku a oba s Jackem jsou v pořádku, přesto se krvácení zhoršovalo.

S manželem Legendem oznámili jiný stav v srpnu skrze jeho nový videoklip, v němž Teigenová ukázala vypouklé bříško. Pro modelku bylo toto otěhotnění zázračné – poprvé toho dosáhla přirozenou cestou. Své dvě děti, čtyřletou Lunu a dvouletého Milese, přivedli na svět za pomoci asistované reprodukce.

VIDEO: Gottová ruší premiéru filmu Karel. Má covid! A Kačer popsal trápení s nemocnou ženou

Video
Video se připravuje ...

Gottová ruší premiéru filmu Karel. Má covid! A Kačer popsal trápení s nemocnou ženou Barbora Horáková, Aleš Brunclík

Fotogalerie
80 fotografií