Přes den pracuje jako prodavačka v lahůdkách a večer si hraje na dámu v nóbl restauracích. S přáteli ráda a velmi často vyhledává drahé a luxusní podniky, kde si dopřává jídla, na která si ostatní raději kvůli ceně nechají zajít chuť nebo si je dopřejí jen několikrát za rok. Gottová si však všechny pokrmy dokumentuje a chlubí se jimi na sociálních sítích i s občasnými popisky, jak jí chutnalo nebo co měl rád Karel Gott.

Minulý týden vyvedla i svoji maminku Antonii Zacpalovou (85), se kterou navštívila vyhlášenou indickou restauraci. „Jídlo mě naučil milovat můj táta. Nikdy nezapomenu, jak jsme sami dva seděli v kuchyni na Bertramce. Předtím jsme spolu vykoupili lahůdky, ochutnávali je a dlouho si povídali,“ svěřila se Dominika o chvílích, na které ráda vzpomíná. Právě odtud pramení její láska k dobrému jídlu.

Předtím jí vše platil táta, kde ale teď Dominika na tohle všechno bere? „Musím se moc otáčet, abych finančně vyšla. Mám teď pouze jednu práci a nic jsem si nenašetřila,“ posteskla si nedávno.

VIDEO: Gottův film Karel má trailer: Ukazuje ho na kapačkách i ve chvíli, kdy mu doktor řekl prognózu

Video
Video se připravuje ...

Gottův film Karel má trailer: Ukazuje ho na kapačkách i ve chvíli, kdy mu doktor řekl prognózu. Karel Gott Agency

Dominika už dříve přiznala, že se vzdala nároku na dědictví po tátovi za úplatu 6 milionů korun. Ty už ovšem dávno nemá. Se svým manželem, finským hudebníkem Timo Tolkkim (54) stihli peníze rozfofrovat hodně rychle. Společně cestovali, zaplatila Timovy dluhy, a když partner upadl do depresí, musela táhnout domácnost sama.

NA TOMHLE SI V POSLEDNÍCH DNECH POCHUTNÁVALA:

Středeční večeře v japonsko-korejské restauraci

✔ Agedashi Tofu (smažené tofu v tsuyu omáčce s polevou Bonito vloček) 100 Kč ✔ Tamagoyaki (japonská vaječná omeleta) 300 Kč ✔ Ikura (lososový kaviár) 430 Kč ✔ Sushi a Jeyuk Bokkeum (šťavnaté vepřové maso se zeleninou v pikantní omáčce) 560 Kč

Celkem: 1390 Kč

S kamarádem v čínské restauraci

✔ Černá vejce 265 Kč ✔ Ledvinky s čínskými houbami 125 Kč ✔ Kuře v pomerančové omáčce 135 Kč ✔ Wakame salát 145 Kč ✔ Vepřové maso po sečuánsku 240 Kč ✔ Kuřecí Kung Pao (smažená rýže na kantonský styl) 250 Kč ✔ Grilovaný pineapple s kokosovou zmrzlinou a smetanovou karamelovou omáčkou 135 Kč

„Lehce pikantní, výborná chuť, i můj otec to miloval. A tohle bylo také oblíbené jídlo mého otce,“ připsala ke dvěma chodům a k černým vejcím dodala, že je miluje.

Celkem: 1295 Kč

Pozdní večeře maminkou

✔ Losos Makhani 295 Kč ✔ Jehněčí Tikka Masala 295 Kč ✔ Smažená indická rýže 195 Kč ✔ Chléb Naan Peshwari 180 Kč

„Neměly jsme takový hlad, tak jsme si neobjednaly žádný předkrm a zákusek. Jen hlavní chody,“ popsala večeři.

Celkem: 965 Kč

VIDEO: Gott nestihl splnit přání své dcery. A manévry Polákové s Liškou, krize pokračuje?

Video
Video se připravuje ...

Gott nestihl splnit přání své dcery. A manévry Polákové s Liškou, krize pokračuje? Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
76 fotografií