Ačkoli covid-19 útočí na její blízké, herečka je zatím „nezničitelná". Nejdříve koronavirem onemocněla jediná dcera Simona Stašová (65) a teď je v karanténě její kolega Petr Vacek (55). „Vzhledem k tomu, že mi skončí až pár dní po představení, tak nechceme nic pokoušet. Musíme brát ohled na to, že paní Jiřina Bohdalová je v rizikové skupině,“ řekl Blesku Vacek, kvůli kterému Divadlo Na Jezerce zrušilo nejen Generálku, ale přesunulo i premiéru jeho hry Ze života Čapka. „Zatím čekám na výsledky testů na koronavirus, uvidíme...“ dodal herec.

To Simona Stašová má onemocnění už za sebou. „Úplně mě to vyřadilo z provozu. Tak obrovskou únavu jsem už hodně dlouho nezažila. Spala jsem šestnáct hodin denně a teprve asi tak po devíti dnech jsem byla schopná si alespoň něco přečíst,“ popisovala průběh herečka, která se ale nejvíce strachovala o Bohdalovou. Ta se přitom o ni až dojemně starala, i když „bezkontaktně"!

Video
Video se připravuje ...

Už aby byl konec! Jiřina Bohdalová (88) trpí kvůli novému pořadu Pavlína Horáková, Aleš Brunclík

„Maminka mi vždycky navařila a kastrůlky mi nechávala za dveřmi. Úplně jsem se od ní odřízla, aby se nenakazila,“ popsala Stašová, která už i hrála divadlo. „Už mám ale od doktora potvrzení, že jsem fit!“ je ráda.

Covid-19 mezi slavnými

Igor Bareš: Na testech kvůli Čtvrtníčkovi?

Když dostal herec Igor Bareš (54) vysoké horečky, nenechal nic náhodě a nechal se ihned testovat. Naštěstí byl výsledek negativní, ale i tak poprosil vedení Národního divadla o zrušení hry Audience u královny. Postavu mladé královny hraje totiž Anna Čtvrtníčková (17), dcera herce Petra Čtvrtníčka (56), který kvůli koronaviru skončil ve vážném stavu až na JIP. „Myslel jsem hodně na Ivu Janžurovou a Františka Němce, nechtěl jsem je ničemu nebezpečnému vystavit,“ popsal důvody posunutého představení.

Eva Holubová: Syn má virus

Ani herečce Evě Holubové (61) se koronavirus nevyhnul, onemocněl jím její syn Adam (27). „Až díky onemocnění vlastního dítěte si opravdu uvědomíte, že je opravdu třeba být obezřetný, že to můžete fakt chytit kdekoliv a že není třeba to brát na lehkou váhu! Nesmíme se z toho pos*at!“ zveřejnila Eva. „Stále bez teplot, mírný kašel, ale přidal se nový symptom: ztráta chuti a různých druhů čichu. Večer jsem se cítil vyčerpán,“ popsal Adam na twitteru průběh nemoci.

Václav Kopta: Léčí se doma

Moderátor a herec Václav Kopta (55) přiznal, že i jeho skolil covid. „Už se mi taky doneslo, že jsem ve špitále – tak tedy nejsem, ale už mi bylo v životě i líp! Držme si palce – bude to dobrý,“ připsal na sociální síti k fotce v županu. „Cože? Už i ty, Vašíku? To mě mrzí. Myslím na tě. A neboj se ničeho, tvůj intelekt ho vyžene dřív, než se naděješ! Držím palce!“ podpořila ho kolegyně z cukrářské show Peče celá země Tereza Bebarová (45).

VIDEO: Smutné dětství hvězdy Ulice Vacka: Rodiče byli lékaři, oba měli rakovinu! Maminka zemřela

Video
Video se připravuje ...

Smutné dětství hvězdy Ulice Vacka: Rodiče byli lékaři, oba měli rakovinu! Maminka zemřela Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
36 fotografií