Youtuberka a blogerka Týnuš Třešničková v září v roce 2018 zažila otřesný zážitek, při kterém byla silně popálena v turecké restauraci. Deset měsíců si v místní nemocnici léčila popáleniny druhého stupně na pětatřiceti procentech těla včetně obličeje, krku a rukou.

Když se vrátila do Česka, byla jí velkou oporou maminka, která se o ni starala a dodávala jí odvahu, aby své jizvy po popáleninách přijala. 

VIDEO: Nové video popálení Týnuš Třešničkové ve slavném baru: Kdo první začal hasit?

Týnuš podstoupila a dál podstupuje různé laserové zákroky, ale na to, co pro ni její matka udělala, nezapomněla. O víkendu jí připravila překvapení v podobě auta. Mamince zavázala oči šátkem a k dárku ji dovedla. Po celou dobu ji udržovala v napětí, a dokonce jí pouštěli zvuky psa, aby si myslela, že dostala štěně.

Když si šátek sundala a uviděla nového "mazlíčka", tak se dojetím rozplakala. "Nejkrásnější pocit oplatit mamce péči, kterou nám věnovala. Máme se sestrou nejlepší maminku pod sluncem," napsala na sociální síť Kristýna Třešňáková alias Týnuš. Maminka hned nové auto otestovala a spokojenost z ní doslova stříkala...

VIDEO: Popálená Týnuš Třešničková: Co má společného s filmem Můj příběh?

Video
Video se připravuje ...

Popálená Týnuš Třešničková: Co má společného s filmem Můj příběh? Falcon

Fotogalerie
60 fotografií