Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Učitelka ze zvláštní školy měla mít sex se svým žákem (14): Posílala mu obnažené fotky a videa!

Autor: rc - 
4. října 2020
17:00

Sex s žákem, který měl emoční problémy a problémy s chováním, měla mít jeho učitelka Allyssa Gustafsonová. Čtyřiadvacetiletá žena mu navíc měla posílat své fotografie ve spodním prádle a plavkách.

Soud v americkém státě Illinois shledal vinnou Allyssu Gustafsonovou, která měla mít sex se svým žákem! Čtyřiadvacetiletá žena nastoupila do školy Circle Academy, jež je určená pro žáky s emočními problémy a problémy s chováním, jako asistentka učitele. Později však vyšlo najevo, že Allyssa měla jednoho z žáků sexuálně obtěžovat.

Přes sociální síť čtrnáctiletému chlapci prý posílala své fotografie, na nichž byla ve spodním prádle a plavkách. Ovšem Allyssa neměla zůstat jen u toho a se svým žákem měla mít několikrát i pohlavní styk!

Žena se v pondělí podle informací britského deníku The Sun objevila u soudu a soudce Roger Webber ji shledal vinnou ze sexuálního zneužívání. Na trest však Allyssa stále čeká. Asistentka žalobce Kristin Alferinková požaduje, aby dostala trest s odnětím svobody. Nicméně Allyssin obhájce požaduje, aby trest mohla odpykat na svobodě.

„Bylo to mnohokrát, bylo to mnoho zpráv, četné hovory,“ uvedla matka zneužitého chlapce. „Také mi řekl, že má videa, textové zprávy, obrázky, které mu zaslala. Nikdy jsem si nemyslela, že někdo bude mít tu drzost a odvahu projít kolem mě u dveří a vědět, jaké jsou jeho úmysly s mým nezletilým synem,“ dodala máma chlapce.

Arany ( 4. října 2020 22:42 )

V USA je každý druhý člověk úchylný blázen, zvrhlík a blb.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání