Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Mladá doktorka nemůže sehnat práci: Jen proto, že se zúčastnila soutěže o nejhezčí zadek

Autor: štt - 
28. září 2020
06:00

Krásná Brazilka (26) se zúčastnila soutěže o nejhezčí zadeček. Nyní nemůže jako doktorka najít práci!

Rayane Laura Souzaová se zúčastnila netradiční soutěže Miss BumBum pořádané v Brazílii od roku 2011. Mladé ženy z Jižní Ameriky zde soutěží o nejkrásnější hýždě. Kategoriemi jsou přehlídka v tangách a dalším vyzývavém spodním prádle.

Oslňující blondýnka byla hlavní favoritkou letošního ročníku soutěže, ale výhru jí těsně sebrala Suzy Cortezová.

Za účelem zúčastnění se v soutěži dočasně přerušila svou pracovní smlouvu v jedné bolívijské nemocnici. S jejím krokem rodina zásadně nesouhlasila a varovala ji, že se jí rozhodnutí může vymstít.

Rayane promluvila o neočekávaném problému na svých sociálních sítích. „Skutečnost je taková, že krásná a chytrá žena je terčem společenských předsudků. To, že mám ráda své vlastní tělo a nestydím se za něj, neznamená, že jsem horší ve svém profesním životě.“

Už je to rok, co mladá doktorka nemůže sehnat odpovídající pracovní místo! Nyní se proto rozhoduje odstěhovat do zahraničí a začít tam novou kariéru. „V současné době mám plán žít ve Spojených státech a přihlásit se na filmová studia,“ říká ambiciózní kráska. Na svém instagramovém účtu, který sleduje už přes 200 000 lidí, často zdůrazňuje obě své přednosti: kariéru a božský vzhled.

baronessa ( 28. září 2020 12:35 )

Když dává přednost dvěma půlkám před léčením pacientů, ať změní obor. Možná to tak pro ně bude lepší.

jozef jurica ( 28. září 2020 12:01 )

Ja ju zamestnám aj s takou riťou ale nie v jej obore.Musela by sa rekvalifikovať na trtkačku.

Gretka ( 28. září 2020 11:08 )

Velký zadek a útlý pas se mi nelíbí😩😩😩.

bre-burda ( 28. září 2020 10:06 )

Nestydět se za svůj zadek a prezentovat jej před zpovykaným obecenstvem je přece jenom rozdíl. To zřejmě ta vzdělaná mladá dáma nerozlišuje. Může být dobrá lékařka, ale sociální inteligence moc nepobrala.

Vaclav Trefil ( 28. září 2020 08:11 )

To se měla rozhodnout předem jestli se chce živit hlavou nebo zadkem? V katolicky orientovaných zemích to může být problém.

Zobrazit celou diskusi