Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zuzana (†48) byla ubodána k smrti: Podezřelým z brutální vraždy je její syn (19)!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Foto Blesk - Jiří Krušina)
Autor: rc - 
27. září 2020
13:01

Slovenští policisté v sobotu vyjížděli na sídliště Klokočina v Nitře. V jednom z tamních bytů došlo k brutální vraždě! V bytě strážci zákona našli tělo osmačtyřicetileté Zuzany, která byla ubodána k smrti. Podezřelým z její vraždy je její devatenáctiletý syn Ján.

Brutální vražda se podle informací slovenského deníku Topky.sk odehrála v sobotu večer ve slovenské Nitře. Strážci zákona v jednom z bytů na sídlišti Klokočina našli tělo ubodané Zuzany! Vyšetřovatelé dokonce v souvislosti s vraždou osmačtyřicetileté ženy zadrželi podezřelého.

„Podezřelý muž, zatím nezjištěné totožnosti, byl zadržen,“ uvedla pro již zmíněný slovenský deník policejní mluvčí Renáta Čuháková. Zadrženým mužem má být Zuzanin teprve devatenáctiletý syn, který byl v době vraždy v bytě. „Podezřelá osoba byla policií zadržena a probíhají s ní momentálně procesní úkony,“ dodala mluvčí s tím, že nemůže poskytnout více informací.

lunatic ( 27. září 2020 13:18 )

... "opečovával"...

lunatic ( 27. září 2020 13:11 )

Osobně jen nechápu jaký je smysl a tedy pointa tohoto článku - paní si prostě sama někoho jistým způsobem vychovala a tedy si možná svůj osud zcela dobrovolně a cíleně zvolila .Pokud by usilovala o to, aby jí syn operovával,no tak by mu asi vštěpovala jiné zásady - ve svobodné společnosti si může každý z nás vybrat to, co on sám považuje za dobré-podle svých hodnot a měřítek ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání