„Covide, covide - co po tobě zbyde?“ napsal na instagram herec a moderátor Kopta krátkou básničku. Pravděpodobně tak naznačil, že i on už koronavirové onemocnění někde chytl a teď se z něj dostává.

„Už se mi taky doneslo, že jsem ve špitále - tak tedy nejsem, ale už mi bylo v životě i líp!“ prozradil herec z Ulice na sociální síti a připojil svou fotku, jak doma sedí v županu a před sebou má hrnek, pravděpodobně s horkým čajem. 

VIDEO: Moderátor Kopta po Českém lvu: Proč jsem začal abstinovat?

Video
Video se připravuje ...

Moderátor Kopta po Českém lvu: Proč jsem začal abstinovat? David Turek, Jan Jedlička

„Držme si palce - bude to dobrý!“ dodal ale povzbudivě představitel Radka Převrátila z komedie Sněženky a machři, aby dodal sílu i ostatním v podobné situaci. Ostatně s covidem bojuje například Petr Čtvrtníček (56), který kvůli tomu musel být i hospitalizován. V minulosti se nakazili také Hana Zagorová (74) s manželem Štefanem Margitou (64), Lucie Bílá (54), Simona Stašová (65) či Ladislav Frej (78).

Koptovi, který spolu s Terezou Bebarovou (45) uváděl také oblíbený pořad Peče celá země, poslali ostatně někteří kolegové i milé vzkazy - právě i Tereza. „Cože? Už i ty, Vašíku? To mě mrzí. Myslím na Tě. A neboj se ničeho, tvůj intelekt ho vyžene dřív, než se naděješ! Držím palce!“ Ozvali se například Laďka Něrgešová (44) či Roman Vojtek (48). „Vašíku, drž se, myslím na tebe,“ popřála mu i Iva Kubelková (43). 

VIDEO: Václav Kopta: Natáčení mu přivodilo zdravotní problémy!

Video
Video se připravuje ...

Václav Kopta: Natáčení mu přivodilo zdravotní problémy! Pavlína Horáková, Jan Jedlička

Fotogalerie
35 fotografií