Herec a komik, známý například z filmů Doblba! či Anděl páně 2, se bohužel nakazil covidem. Zatímco kolegyně z branže Simona Stašová (65) či Lucie Bílá (54) měly lehčí průběh onemocnění, on měl v tomhle směru smůlu a nemoc na něj opravdu tvrdě dolehla.

S těžším průběhem choroby tak musel být hospitalizován ve Fakultní nemocnici v Motole, a dokonce skončil i na Jednotce intenzivní péče (JIP) kvůli problémům s dechem. 

Ačkoliv si vždy své soukromí střežil a teď navíc nebyl ve stavu, aby o své nemoci mohl sám informovat, přece jen nyní poslal z nemocnice první vzkaz. Ne ovšem přímo veřejnosti, ale jiné osobnosti, která si o něj dělala starosti. 

VIDEO: Petr Čtvrtníček a jeho dcera Anna: Jako vejce vejci! A je i tak střelená!

Video
Video se připravuje ...

Petr Čtvrtníček a jeho dcera Anna: Jako vejce vejci! A je i tak střelená! Blesk TV

Když totiž dostal milou SMS zprávu od někdejší hokejové legendy Jiřího Hrdiny (62), který mu popřál, aby se brzy uzdravil, nemohl to nechat bez odpovědi. „Díky,“ odpověděl Petr Čtvrtníček a připojil pár emotikonů (depresivní kostru a ďáblíka, ale i klauna a palce nahoru), kterými naznačoval, že mu sice není »hej«, ale svou dobrou náladu se snaží dál neztrácet. „Už dejchám líp,“ dodal představitel Flanderky ze seriálu Krejzovi ve zprávě, kterou hokejista zveřejnil na svém twitteru.

„Petr Čtvrtníček mi napsal tuhle sms, tak snad bude brzy úplně v pohodě...miluju jeho humor...“ chlubil se na twitteru Hrdina, který zde vystupuje pod přezdívkou Dallas Stars. Díky tomu tak zprostředkoval světu alespoň náznak dobrých zpráv ohledně nemocného Čtvrtníčka.

VIDEO: Petr Čtvrtníček v oficiálním volebním klipu TOP 09

Fotogalerie
38 fotografií