Přestože rok 2020 nebyl pro mnohé zrovna nejšťastnější, miminkům se díky koronavirové pandemii daří. Další dvojice totiž slavnostně sdělila do celého světa, že je v radostném očekávání: „Její královská výsost princezna Eugenie a pan Jack Brooksbank s radostí oznamují, že se jim počátkem roku 2021 narodí dítě. Vévoda z Yorku a Sarah, vévodkyně z Yorku, manželé Brooksbankovi, královna a vévoda z Edinburghu jsou novinkou nadšení,“ znělo v oficiálním oznámení Buckinghamského paláce.

S touto novinkou se pochlubila i sama Eugenie na sociální síti, když přidala na svůj oficiální instagramový účet něžnou fotku rukou obou šťastných nastávajících rodičů s dětskými botičkami. „Jack a já se těšíme na začátek roku 2021,“ napsala ke snímku.

Jackovi řekla své „ano“ prakticky přesně před dvěma roky, tedy v říjnu roku 2018. Navíc pro oba bude role rodičů premiérová. Prvního vnoučete se také dočkají rodiče Eugenie, tedy Sarah Fergusonová (60) a princ Andrew (60), jenž platí v královské rodině za černou ovci a je spojován s  orgiemi v sídle pedofilního milionáře Jeffreyho Epsteina (†66).

VIDEO: Královská rodina děkuje zdravotníkům

Video
Video se připravuje ...

Královská rodina děkuje zdravotníkům. Instagram Kensington Royals

Pro britskou královnu Alžbětu II. (94) a jejího manžela, prince Philipa (99), však půjde již o pravnouče deváté - posledním přírůstkem do jejich velké rodiny s modrou krví byl syn prince Harryho (36) a herečky Meghan Markleové (39), maličký Archie (1). Toho si však hlava britské královské rodiny mnoho neužila, jelikož Meghan s chlapcem trávila po jeho narození čas především v Americe se svou matkou Dorií Raglandovou (64) a později s ním kvůli koronavirové pandemii odmítala do Británie cestovat. Načež následoval takzvaný „Megxit“ a od té doby jsou stále „za velkou louží“, jelikož se v L. A. usadili…

Miminko Eugenie a Jacka bude každopádně v Anglii, a tak si ho celosvětově známá „prababička“ pořádně užije. Jejich potomek se navíc stane desátým v pořadí následnictví trůnu, což znamená, že se nejmladší syn královny princ Edward (56), hrabě z Wessexu, posune až na jedenáctou pozici.

VIDEO: Pamatujete si ještě, jak princ William a Kate Middletonová představili třetího potomka? Za pár měsíců si to ozkouší i princezna Eugenie!

Video
Video se připravuje ...

William a Kate představili třetího potomka! Youtube/The Royal Family Channel

Fotogalerie
110 fotografií