Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Miminko rozsápal rodinný čau-čau: Kde byli tou dobou rodiče?!

Autor: rc - 
25. září 2020
12:33

Rodinný mazlíček, čau-čau Teddy, napadl teprve dvanáctidenního chlapce Elona Jase Ellise-Joynese a způsobil jeho smrt. Novorozenec zůstal se psem plemene čau-čau sám v pokoji. Kde v tu chvíli byli rodiče?

Tragédie se stala v anglickém Doncasteru. Abigail Ellisová si právě musela odskočit na toaletu. V nestřežené chvilce rodinný pes patrně unikl ze svého kotce na zahradě a zaútočil. Pak vše objevila šokovaná máma.

Žena zavolala záchrannou službu s tím, že její novorozený syn leží v kaluži krve. „Uvedla, že její syn Elon dýchá, ale velice špatně. Krvácel z nohy a břicha. Myslela si, že jeden z jejich psů ho pokousal,“ sdělil podle informací britského deníku Daily Mail během soudního slyšení koroner David Copley. 

Když na místo dorazila záchranka, byl dvanáctidenní chlapec stále naživu. Převezli ho do nemocnice, ale tam bohužel později zemřel. 

V době, kdy k útoku došlo, se Stephen Joynes, partner Abigail, nenacházel v domě. „Byl venku s dalším dítětem a přiběhl dovnitř,“ uvedl dále koroner. Strážci zákona oba dva rodiče zadrželi, nicméně byli propuštění na kauci. Vyšetřování případu je nadále vedeno jako zabití z nedbalosti.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání