Potlesk a běžíme na střechu. Tak nějak vypadal útěk hlavních hvězd nové komedie Lenky Vlasákové a Báry Polákové po závěrečných titulkách. Alkohol tekl proudem a někteří si ho i odnášeli s sebou domů.

Hlad a žízeň

Jednou takovou byla právě Vlasáková. Z výtahu vystoupila vysmátá od ucha k uchu s lahvinkou šampaňského a červeného vína. Ale domů se jí po premiéře ještě nechtělo. Zjevně byla při chuti. Lehkou procházkou z pražské Lucerny si s kamarádkou došly koupit do rychlého občerstvení něco na zub a udělaly si uprostřed Václavského náměstí soukromý mejdan na lavičce.

VIDEO: Radka Třeštíková na premiéře Bábovek: Ten film si užít nedokážu

Video
Video se připravuje ...

Radka Třeštíková na premiéře Bábovek: Ten film si užít nedokážu Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Bublinky zapíjely kávou, a když už snědly i zbývající kousek jídla, daly si poslední zastávku ve večerce, kde se herečka hned zakousla do rýžového chlebíčku. Pak už rázným krokem vyrazily k domovu i s lahví vína.

Bez dozoru

Premiéry se výjimečně nezúčastnil Lenčin partner Jan Dolanský (42), protože měl pracovní povinnosti. A možná právě pro něho byla ona lahev červeného, kterou s sebou nosila po celou dobu noční procházky a ani se jí nedotkla.

Poláková sladěná s rouškou

Bára Poláková (36) doplnila krajkové šaty rouškou ze stejného materiálu a v ohnivě červené vypadala skvěle. I když nařízení splnila, účel už ne. Krajková rouška rozhodně nikoho neochrání. Celý večer se převážně bavila s herečkou Petrou Nesvačilovou (34) a olympijskou vítězkou Evou Samkovou (27), s níž loni natočily klip na Bali. To jen potvrzuje fakt, že vztah s hercem Pavlem Liškou (48) není ideální. Jak Blesk informoval, každý bydlí na jiné adrese.

Všichni jsme propojeni

Film je natočen podle knihy Radky Třeštíkové (39) a vypráví o různých osudech hlavních postav. Každá si prochází svým vlastním příběhem, někdo řeší malichernosti, další má tajemství, ale přesto je náhoda svede dohromady.

VIDEO: Lenka Vlasáková: Asi se budu muset zamyslet nad výchovou svých dětí

Video
Video se připravuje ...

Lenka Vlasáková: Asi se budu muset zamyslet nad výchovou svých dětí Adam Balažovič/bpž

Fotogalerie
91 fotografií