Ale vše se v dobré obrátilo a Hanka je po třech týdnech souboje s covidem zdravá. „Huráááá, huráááá, tak jsem už i já zdravá a negativní. Dejte na sebe pozor, protože je to mrcha zákeřná. Strašně se těším mezi lidi, 6. 10. točíme se Štefanem u pana Krause a 7. 10. se pořad vysílá. Jak se máte vy? Musíme to vydržet, prostě - Jinak to nejde. Myslím na vás a těším se na vás, Vaše Hanka,“ ohlásila se svým příznivcům na sociální síti zpěvačka a přidala tři společné fotky s manželem. 

VIDEO: Štefan Margita a Hana Zagorová: Prozradili detaily svých darů a gratulací!

Video
Video se připravuje ...

Štefan Margita a Hana Zagorová: Prozradili detaily svých darů a gratulací! David Turek, Aleš Brunclík

Dokonce i jednu z restaurace poblíž jejich bytu, kde popíjí své milované šampíčko a vybírá si z menu něco dobrého k jídlu. Vypadá to, že krapet pohubla, ale spokojený úsměv na tváři mluví za vše. Hanka je zpět a v plné síle!

Pozitivní byl i Štefan Margita (64), ale ten se vyléčil doma v karanténě. Jeho manželka musela být kvůli vysokým horečkám hospitalizována. Zagorová pak oznámila, že se do nemocnice musí vrátit, protože jí ta „mrcha“ rozhodila krvinky. 

Od 70. let totiž Hana Zagorová bojuje s nevyléčitelnou nemocí krve, což se odborně nazývá paroxysmální noční hemoglobinurie. Choroba ji odsoudila k doživotním transfuzím.

VIDEO: Zagorová řekla, jak je to s jejich penězi! Štefan se jen smál

Video
Video se připravuje ...

Zagorová řekla, jak je to s jejich penězi! Štefan se jen smál Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
36 fotografií