Bábovky jsou snímkem, který láká především na silnou hereckou sestavou, hvězdnými jmény se to jen hemží. Navíc každá postava je úplně jiná - nemastnou a neslanou Milušku ztvárnila Lenka Vlasáková(48), coby šelma s blonďatým »afrem« Linda, co se živí jako luxusní prostitutka, se představila Jana Plodková (39).

Právě Plodková byla také jedním z prvních hostů slavnostní premiéry. Přišla v róbě Jana Pokorného a s plochými botami schovanými pod kabátem, aby se mohla přezout. Její partner na to šel chytře a rozhodl se přijít až později, tedy zřejmě přímo na film.

Stejně jako Jana si pospíšila i další hvězda filmu Lenka Vlasáková, která dorazila sama, jelikož partner Jan Dolanský (42) musel pracovat. Přiznala, že film již viděla, a dokonce ho oplakala. Nechyběl ani její filmový muž Jiří Langmajer (54) se skutečnou manželkou Adélou Gondíkovou (47). Ani další hvězdy filmu, Rosťa Novák ml. (40) či Kristýna Podzimková (35), si slávu ujít nenechali.

Další tvář Bábovek Denisa Biskupová zase přišla v roušce s motivem velkého úsměvu. Naopak po Ondřeji Vetchém (58), který si ve filmu zahrál jednu z hlavních rolí, nebylo při úvodních ceremoniálech vidu ani slechu.

VIDEO: Bábovky v kinech: Na co se můžete těšit?

Video
Video se připravuje ...

Bábovky od zítřka v kinech: Na co se můžete těšit? Cinemart

Mezi prvními přišla také spisovatelka Radka Třeštíková, známá i ze StarDance. Právě kvůli časově náročné soutěži se nakonec v novém filmu ani nemihla, ač to bylo původně v plánu. Při psaní Bábovek prý hodně čerpala i ze svého okolí. 

Stejně tak si pospíšil i režisér filmu Rudolf Havlík a rovnou odtajnil, že Langjmajera hodlá obsadit i do dalšího filmu o dvojici ztroskotané na opuštěném ostrově.

O ústřední píseň s názvem PoloVina se postarala herečka Bára Poláková (36). Také ona si ale ve filmu zahrála jednu z hlavních ženských rolí toužící po miminku a rovněž si premiéru nenechala ujít, přišla krátce před sedmou hodinou v rudé róbě a s ladící rouškou.

Poměrně překvapivá byla účast snowboardistky Evy Samkové (27), právě ona kamarádku Polákovou doprovázela. Ostatně jezdí spolu i na dovolené a rozumí si. Na slavnostní premiéru zašel ale též bývalý hlasatel Alexander Hemala (68) s manželkou. 

VIDEO: Jana Plodková jako prostitutka: Podívejte, jak se na ní vyřádili maskéři v Bábovkách

Video
Video se připravuje ...

Jana Plodková jako prostitutka: Podívejte, jak se na ní vyřídili maskéři v Bábovkách Kateřina Štichová

Fotogalerie
88 fotografií