A svoji roli ve vyhrocené situaci sehraje i alkohol. „Drž hubu, nebo přes tu svoji dr*ku dostaneš,“ nebojí se silných slov David, který s lahvovým pivem v ruce křičí na svou náhradní manželku před místní jednotou. Druhou paží pak svérázný muž gestikuluje a mává směrem k drobné blondýnce s brýlemi. „Co si to dovoluješ?! Jsem já snad tvoje Věruška?!“ nenechává se zastrašit bojovná Petra s cigaretou v ruce.  

V premiérové epizodě diváci oblíbené reality show poznají právě rodinu blondýnky Petry (32), jejího muže Petra (41) a malé Míši (4), kteří žijí v Kostelci nad Labem. Partneři se znají už od dětství a v tuto chvíli prožívají velkou krizi. Petra říká, že její manžel je neuvěřitelně líný, na což je ona přímo alergická. Od Výměny manželek oba partneři čekají, že jim otevře oči.

VIDEO: Výměna manželek: Velká hádka plná vulgarit!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Velká hádka plná vulgarit! TV Nova

Na druhé straně bude podstatně početnější rodina - sice Věra (35) a David z Kozárovic (40) společně s dětmi Karolínou (13), Tondou (11), Ondrou (16 měsíců) a Davidem (7), který ovšem bude z počátku na škole v přírodě. Rodinu do Výměny přihlásil David a hlavním důvodem jsou peníze. Pár je spolu už patnáct let. David potkal Věru v devatenácti letech a hned měli první dítě. Ta tak nikdy nepracovala. Celou rodinu živí celou dobu David, který ale bohužel před nedávnem dostal mrtvici, a skončil tak v invalidním důchodu.

Hádka, během které bude lítat ještě mnohem víc sprostých slov, se odehraje kvůli jednomu ze synů Davida a Věry. A jestli se tohle podaří ještě uklidnit a dojde nakonec ke smíru, je velkou otázkou. Má tohle šanci ještě skončit happy endem?

VIDEO: Výměna manželek: Žádost o ruku po propité noci!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Žádost o ruku po propité noci! FTV Prima

Fotogalerie
80 fotografií