Mnozí fanoušci anglické šlechty si již v půli léta povšimli, jak dobře na Meghan Markleovou působí přestěhování do Ameriky - ve Velké Británii se musela podřizovat přísným pravidlům etikety i královské rodiny jako takové, v Los Angeles viditelně ožila. V krátkém videu, v němž hovořila o problematice rasové rovnoprávnosti, byla málem k nepoznání. Vlasy, co většinou nosila svázané do drdolu nebo ohonu, měla vyžehlené, rozpuštěné… a o dost delší než obvykle, pročež mnozí došli k závěru, že se jedná o příčesky. Rovněž zaujaly její zjevně plnější rty, což vedlo k dalším spekulacím, zda si nevypomohla nějakým zkrášlujícím zákrokem estetické medicíny.

Podobné překvapení nyní nachystal pro své příznivce princ Harry, jenž se na „veřejnosti“ ozval poprvé od doby, co se s Meghan přestěhoval do Santa Barbary v Kalifornii, do nového sídla v hodnotě 14 milionů dolarů (což vychází na více než 322 milionů korun). V nově zveřejněném videu hovoří o charitativní akci Trailwalker Relay 2020. Mimo jiné se ale zmínil i o koronavirové pandemii, kterou označil za „zničující a destruktivní, a přirovnal ji ke své cestě do Nepálu v roce 2015, kdy navštívil zemi po ničivém zemětřesení. „S virem covid-19 je svět postaven nové výzvě,“ prohlašoval jímavě.

VIDEO: Princ Harry vtipkoval s drzou holčičkou, která mu ujídala popcorn. Jeho reakce byla dokonalá!

Video
Video se připravuje ...

Princ Harry vtipkoval s drzou holčičkou, která mu ujídala popcorn. Jeho reakce byla dokonalá! hellogiggles.com

Kromě zajímavého vyprávění se většina lidí, která mladšího syna prince Charlese (71) bedlivě sledovala, zaměřila spíše na něco jiného: na jeho vlasy. Harryho tradiční účes, tedy neuspořádané kučery trčící na všechny strany, odhalující vysoké kouty a řídnoucí šešulku hlavy, byly ta tam. Ofinu měl princ ale odvážně vyčesanou nahoru, čím zdárně maskoval pomalu, ale jistě se objevující pleš, která ho dříve či později dostihne, stejně jako jeho otce či jako jeho bratra, prince Williama (38), následníka britského trůnu.

Kromě toho zaujal i poměrně obyčejným oblečením, které pro nahrání videa zvolil: před kamerou se totiž objevil v docela obyčejném, tmavě zeleném tričku či snad košili. Není pochyb, že stejně jako jeho půvabná paní, i Harry se „za velkou louží“ mění… Zda to bude ale změna k lepšímu, to nejspíš ukáže až čas.

VIDEO: Šokující rezignace prince Harryho očima experta Forejta: O ambicích Meghan a zklamání Alžběty

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Šokující rezignace prince Harryho očima experta Forejta: O ambicích Meghan a zklamání Alžběty Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
87 fotografií