Na začátku srpna u Reindersových doma přetekl pomyslný pohár trpělivosti, když Hanka zjistila, že její drahý choť navštívil pánský klub se spoře oděnými ženami. A protože mu už dříve jasně řekla, jak nesouhlasný názor na návštěvu takových míst má, byl oheň na střeše.

VIDEO: Hana Reinders s odstupem: Pořád nevím, proč mě Nova vyhodila

Video
Video se připravuje ...

Hana Reinders s odstupem: Pořád nevím, proč mě Nova vyhodila David Turek, Jan Jedlička

„Celých šest let jsem měla jediné přání, aby tam nikdy nešel můj muž, celých šest let mi říkal, že to vnímá stejně. Bohužel některá přání jsou nadlidský úkol. Proto přestaňte snít o princi a raději přijměte realitu a život, jaký je,“ rozohnila se na sociální síti zklamaná moderátorka.

Později Hanka Mašlíková přiznala, že tím jejich neshody už jen vygradovaly a bylo tam toho patrně trochu víc, kvůli čemu měli doma poslední dobou dusno. A tak vzala malého Andreáska a společně trávili několik dní u rodičů. Pak se sice vrátili domů, ale i na dovolenou na Slovensko odjeli vůbec poprvé bez Andrého. Teď ale Hanka naznačila, že krize je snad zažehnána a že se svým mužem počítá i do budoucna.

„Sedím na mytí hlavy a vybírám vánoční dárky pro Andrého,“ napsala Mašlíková na instagramu s nadsázkou, protože si dělala legraci, že mu koupí opravdu outfit skutečně divokých barev z nejmenované módní přehlídky. Stačilo tedy takhle málo naznačit a je zřejmé, že když manželovi s humorem vybírá nadílku pod stromeček, dala jejich vztahu další šanci! Nebo ne?

VIDEO: Hana Mašlíková vzala syna do společnosti: A to neměla dělat! 

Video
Video se připravuje ...

Hana Mašlíková vzala syna do společnosti: A to neměla dělat! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
46 fotografií