Třetí nejkrásnější Češka v soutěži Miss Czech Republic Natálie Kočendová (20), jejímž partnerem je známý potetovaný barber Lukáš Vlačuha, nyní prožívá nejtěžší chvíle svého života. Místo radostného očekávání společného potomka prochází smutným obdobím – půvabná modelka o miminko totiž nečekaně přišla. „Takovou lásku a štěstí, jako jsem zažívala 6 měsíců s tebou, jsem nikdy nezažila. Nyní to vystřídala neskutečná bolest. Ztratila jsem kousek sebe. Dala bych vše za to, abych opět cítila tvé kopance a po porodu si tě mohla vzít zdravého domů,“ svěřila se Kočendová na instagramu a připojila momentku z nemocnice, na níž má velmi uplakané oči.

Přestože mnoho lidí na internetu tento krok odsoudilo – Natálie totiž na onom snímku k sobě ve svém náručí tiskne mrtvého chlapce, mnohé ženy, které si v minulosti prošly stejně traumatickým zážitkem, ji chápaly. A naopak shledaly tento krok jako terapeutický.

Sdílení žalu Kočendové zjevně pomáhá, jelikož nyní dala na sociální síť další srdcervoucí příspěvek: ultrazvuk nenarozeného syna. V šestém měsíci to už bylo skutečně miminko… „Není chvíle, kdy bych na tebe nemyslela,“ přiznala zdrcená kráska.

VIDEO: Šokující přiznání Lucie Vondráčkové: Třetí těhotenství s Plekancem!

Video
Video se připravuje ...

Šokující přiznání Lucie Vondráčkové: Třetí těhotenství s Plekancem! David Turek, Jan Jedlička

„Už je to dva týdny, co ti přestalo bít srdíčko. Vím, že na mě koukáš seshora. Jen kvůli tobě jsem silná. Ať jsi na mě pyšný, ty můj překrásný chlapečku…,“ vzkázala mrtvému dítěti do nebe.

Zamilovaný pár přitom Natáliino těhotenství dlouho tajil, jak se říká, jiný stav by se neměl oznamovat během rizikového prvního trimestru, kdy se může dojít k samovolnému potratu. Krásnou novinkou se pochlubili až počátkem září, kdy Natálie na instagram napsala „ani si nedokážete představit, jak obrovskou lásku cítím k té mé fazolce“. Bylo vidět, že se ona a její přítel Vlačuha se nemohou dočkat, až k sobě svou ratolest přivinou. Osud si s nimi však velice ošklivě pohrál…

VIDEO: Moderátorka Alex Mynářová (35) přišla o miminko. Čekala holčičku!

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka Alex Mynářová (35) přišla o miminko. Čekala holčičku! Blesk TV

Fotogalerie
30 fotografií