Charles není jen princem a Alžběta II. (94) není jen královnou. Jsou to především lidské bytosti a v tomto případě otec a babička. I proto zorganizovali právě tihle dva narozeninový hovor přes oceán s cílem potěšit prince Harryho u příležitosti jeho šestatřicátých narozenin. Harryho bratr William i švagrová Kate ovšem na virtuální oslavě princových narozenin údajně chyběli. A to z vlastní vůle. Zkrátka si ji nechali ujít. 

Obavy, že královští sourozenci jsou ve sporu a vzájemná nevraživost není jen výmyslem kritiků, se tak opět rojí. „William popřál bratrovi k narozeninám všechno nejlepší. Vymluvil se ale ze své účastni na hovoru,“ svěřil magazínu People zdroj z okolí královské rodiny. Této radostné události se ale naštěstí pro Harryho účastnili i další členové královské rodiny. A tak jim princ Harry mohl údajně říct, jak moc se mu po nich stýská.

VIDEO: Královská rodina děkuje zdravotníkům

Video
Video se připravuje ...

Královská rodina děkuje zdravotníkům Instagram Kensington Royals

  

U přijímače v kalifornském Montecitu, kde teď Harry žije, ovšem nebyl sám. Videohovoru se účastnil nejen princ, který se narodil přesně v polovině září roku 1984, ale i jeho manželka Meghan (39) a společný syn Archie (1). „Meghan upekla dort a Harry si sfoukl svíčky. Archie pak všechny rozesmál, když se o sfouknutí svíček rovněž pokusil,“ prozradil dále původce osobních informací ze života členů královské rodiny a dodal: „Bylo trochu trapné, že tam William a Kate nebyli.“ Buckinghamský palác to ovšem odmítl oficiálně jakkoli komentovat.

VIDEO: Meghan Markle o nátlaku a o životě v královské rodině

Video
Video se připravuje ...

Meghan Markle o nátlaku a o životě v královské rodině ITV

Fotogalerie
97 fotografií