Chrastění kostí. To si říkají mnozí při pohledu na dva snímky Elišky Bučkové aktuálně zveřejněné na jejím oficiálním profilu na sociální síti instagram. Je jasné, že modelky musejí být k výkonu své profese štíhlé, to nikdo nemůže zpochybnit. Ale propadlého břicha a žil vystupujících na vyhublých pažích si nejde nevšimnout. Takhle zdravé ženské tělo prostě nepůsobí...

VIDEO: Krvavé zranění na táboře Elišky Bučkové: Následovala cesta do nemocnice!

Video
Video se připravuje ...

Krvavé zranění na táboře Elišky Bučkové: Následovala cesta do nemocnice! Kisa Císařová, Jan Jedlička

Vítězka soutěže Česká Miss 2008 ale výtky směrem ke své extrémně štíhlé postavě ignoruje. „Mějte se fajn a nezapomínejte si dělat malé radosti! Například snídaní do postele, skvělou kávou nebo ku příkladu hezkým prádlem, kterým můžete pomoci ostatním. My s naší kolekcí pomáháme nadačnímu fondu dětské onkologie Krtek. Krásné ráno,“ ozřejmila Eliška Bučková, proč se nechala vyfotit jen ve světlé podprsence a kalhotkách.

Jen těžko se ovšem věří, že snídani, která je s ní v peřinách rovněž, si pak modelka skutečně vychutnala. A že by jí to jistě přišlo k duhu. Tak či tak je missčina postava opravdu značně hubená. Nebýt jejích někdejších problémů s anorexií, možná by černé myšlenky nevytanuly na mysli tak rychle a automaticky jako právě v případě Elišky. Snad tedy modelka skutečně ví, co dělá, a nezadělává si na další problémy na těle i duchu.

VIDEO: Eliška Bučková randí! Ale zatím je ve fázi vybírání, protože je náročná 

Video
Video se připravuje ...

Eliška Bučková randí! Ale zatím je ve fázi vybírání, protože je náročná. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
46 fotografií