Mahulena Bočanová se netají tím, že je na jídle a dobrém vínu závislá. Ráda připravuje večeře pro své kamarády a stará se o jídlo na narozeninové oslavě své dcery Mariny (19).

Jídlo a hlavně grilování je moje vášeň. Všechno to začalo, když jsem od kamarádů, kteří dnes provozují gril centrum, dostala před lety obrovský gril, který tehdy stál snad tolik co auto. Od té doby jsou grilovačky na naší chatě na Slapech už docela legendární záležitost. Každý rok pořádáme Márince obrovskou narozeninovou oslavu, a přestože je to dětská oslava, chodí tam vždycky i tatínci, protože ví, že je čeká super jídlo,“ prozradila Blesku herečka, která na letošní oslavu pro děti nasmažila 150 řízečků. 

VIDEO: Mahulena Bočanová: Ve zmatku si zapomněla půlku plesové róby a líčení!

Video
Video se připravuje ...

Mahulena Bočanová: Ve zmatku si zapomněla půlku plesové róby a líčení! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

A právě tak vznikl nápad, aby s kamarádem Romanem rozjeli kurzy. „Já to moderuji a kuchaři vaří. Budeme to pořádat každý měsíc a vždy si bude zvát hvězdného hosta,“ dodala Mahulena, která je po rozchodu s brněnským podnikatelem Petrem stále sama. 

Rozhodně ale nevypadá, že by jí to bylo líto. „Mám hodně kamarádů a to mi stačí. Když se někdo objeví, tak proč ne,“ směje se sympatická brunetka, která má za sebou povinnou karanténu. 

VIDEO: Mahulena Bočanová sekla s alkoholem! Moje zhuntované tělo si chce odpočinout

Video
Video se připravuje ...

Mahulena Bočanová sekla s alkoholem! Moje zhuntované tělo si chce odpočinout Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
35 fotografií