Ordinaci chirurga nikdy nenavštívil, a ani neplánuje. K dosáhnutí kýžených výsledků potřebuje kvalitní líčidla a čtyři hodiny času. Tak dlouho totiž trvá, než se z obyčejného 17letého chlapce stane živoucím Kenem. Felipeho ve zvláštním snu podporuje celá rodina, která je ráda, že se k jeho dosáhnutí nevydal cestou chirurgických zákroků.

Vše to začalo kresbami jeho dvou sester Amandy a Carly. Jako malý obdivoval jejich dovednost nakreslit Barbie a Kena, a když ve čtrnácti letech získal první práci, za výplaty si kupoval oblečení a make-up, aby se co nejvíce přiblížil mužskému protějšku slavné panenky.

Video: Rozloučení s Menzelem plné nejistot! Mátlová je těhotná! A Artur ukázal novou přítelkyni!

Video
Video se připravuje ...

Rozloučení s Menzelem plné nejistot! Mátlová je těhotná! A Artur ukázal novou přítelkyni! Blesk TV

Měsíčně utratí 600-800 korun za líčení. Často ho pak šatstvem a botami obdarovává podporující rodina v čele s maminkou Ednou. Adamovo kouzlo přeměny vzhledu spočívá v jeho umění doslova překreslit některé části obličeje, jako je nos nebo oči, jimž dodá nový, panenkovský tvar.

Reakce lidí jsou smíšené. Někteří kolemjdoucí Felipa častují nelichotivými přezdívkami či znechucenými pohledy, jiní ho ale žádají o společnou fotografii, podpis nebo rady ohledně stylingu. Svým vzhledem nápadně připomíná dalšího rodáka z Brazílie Rodriga Alvese, dnes Jessicu Alvesovou. Ta se před lety začala rovněž stylizovat do Kena, napomohla si k tomu řadou plastických operací, letos ovšem přiznala, že podstupuje přeměnu v ženu.

VIDEO: Co se dělo po smrti Menzela? Vdova prozradila, kolik stála péče. A pocta Gottovi zrušena

Video
Video se připravuje ...

Co se dělo po smrti Menzela? Vdova prozradila, kolik stála péče. A pocta Gottovi zrušena Barbora Horáková, Aleš Brunclík

Fotogalerie
113 fotografií