Natálie Kočendová není první matkou, kterou postihla taková tragédie, ale určitě patří mezi první ženy, co pak zveřejnily fotku se svým mrtvým miminkem v náručí. Zatímco většinu to pobouřilo, odborníci její čin schvalují. 

Chtěla se o tu bolest podělit a já to vnímám jako velmi zdravý krok, jak pro ni, tak pro celou společnost,“ řekla pro Blesk.cz ředitelka Perinatálního hospice Dítě v srdci Bc. Alena Peremská.

Zarmoucená kráska se s bolestí bude dlouho vyrovnávat. Prvním krokem jsou její slova po potratu. „Fotku s mým chlapečkem jsem zveřejnila hlavně z toho důvodu, že jsem sdílela na sociálních sítích i mou radost z těhotenství. Abych se vyhnula gratulacím, které mi chodily i po porodu.“

„Zveřejnila jsem to i kvůli ženám, které si prošly podobnou opravdu nelehkou situací, a i přes mou neskutečnou bolest, kterou momentálně zažívám, se ženám snažím být oporou a povídám si s nimi o tom. Myslím, že ta bolest nezmizí nikdy," svěřila se na sociální síti Natálka. 

VIDEO: Barber Rytmuse nebo hokejistů Laky Royal: První salon prohrál v casinu!

Video
Video se připravuje ...

Barber Rytmuse nebo hokejistů Laky Royal: První salon prohrál v casinu! Markéta Reinschová

Jsem mámou, i když to náš chlapeček nezvládnul. Věřím, že se k nám jeho dušička jednou zpátky dostane. Nebýt rodiny, kamarádů a mého přítele, nevím, jak bych to zvládla. Jsem jim za to vděčná, že stojí při mně. Uklidňuji se tím, že vše se děje z nějakého důvodu. Věřím, že nám bude brzy běhat po pokoji naše druhé dítě,“ dodává misska. 

Kočendová přišla o miminko v šestém měsíci. Otcem je její přítel, barber Lukáš Vlačuha, který si říká Laky Royal.

VIDEO: Královna krásy Karolína Kopincová promluvila o svém příteli! Ustojí to?

Video
Video se připravuje ...

Královna krásy Karolína Kopincová promluvila o svém příteli! Ustojí to? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
38 fotografií