Na fotkách vypadá přízemní stavba na visuté terase na břehu rybníka Jíkavec velmi romanticky a nerušeně.

Jedná se o globální koncept, který umožňuje nerušeně pozorovat přírodu a noční oblohu z pohodlí luxusního ubytování kopule designované tvůrci filmu ‚Marťan‘ s Mattem Damonem. Klienti mohou pozorovat přírodu přes velké panoramatické okno, v noci pak pozorovat noční oblohu přes tzv. ‚skylight‘ okno,“ píše se na stránkách kempu Ostružno.

Není divu, že je to místo vyhledávané řadami influencerek (v resortu byla třeba Nikol Švantnerová nebo Patricie Pagáčová), které to dostávají zadarmo, takže o pobytu píší v superlativech. A právě jejich fotky zlákaly Míšu Maurerovou.

Několikrát jsem tady v IG prostoru obdivovala krásný fotky ubytování ve speciálním ‚iglú‘ u krásnýho rybníka. Vypadalo to, že je to naprostá romantika, na samotě, s prosklenou stěnou a stropem, s možností využití hvězdářského dalekohledu v noci,“ rozepsala se na sociální sítí herečka, která za 4 500 korun koupila jednu noc. V kopuli je místo pro čtyři lidi, takže se tam s přítelem a třemi dětmi v pohodě vešli. Ale vše nebylo tak romantické, což se záhy ukázalo. 

VIDEO: Trojnásobná máma Míša Maurerová: Padám na hubu! Ani dovolenou jí osud nedopřál

Video
Video se připravuje ...

Trojnásobná máma Míša Maurerová: Padám na hubu! Ani dovolenou jí osud nedopřál. Markéta Reinischová

Ten krásný rybník s plážičkou ke koupání se ukázal jako chovný rybník se dvěma metry bahna a iglú jako stan, kde je buď strašné horko, když svítí sluníčko, nebo šílená zima v noci, kdy vás třikrát do hodiny budí hroznou ránou každý spadnutý žalud ze stromu na plachtu toho stanu,“ popisuje noc herečka. 

„K těm žaludům se ještě přidala místní zábavná kapela, která se rozhodla svoji nepřeslechnutelnou produkci prodloužit do 23 hod., takže jsme usínali a těla nám rezonovala songy od Kabátů, Honzy Vyčítala a Věry Špinarové (nemám nic proti originálům zmiňovaných). Prostě samota u lesa,“ pokračuje Míša 

Takže, milý instagrame, jedna věc jsou nádherný fotky, který tady obdivujeme, který nás nalákají a u kterých ‚závidíme ostatním‘. Druhá je ta realita, kterou častěji překrucujeme, nebo neukazujeme vůbec, a která už tak fotogenická není.“ Leckdy je lepší se podívat na opravdové recenze od uživatelů, kteří si pobyt zaplatili...

VIDEO: Míša Maurerová s dcerou: Kdyby měla vousy, je celý tatínek!

Video
Video se připravuje ...

Míša Maurerová s dcerou: Kdyby měla vousy, je celý tatínek! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
45 fotografií