Co nejsvětlejší blond vlasy, štíhlá figura, přesto však pořádně nadupaný dekolt - to je zhruba typ žen, co se líbí slavnému českému MMA zápasníkovi. 

Lela Ceterová, s níž má dcerku Lili (9 měsíců), tato kritéria sice splňovala, ale postupně se toho zbavuje. Poté, co Vémolu opustila a odešla bydlet do Bratislavy, změnila záhy barvu vlasů a zařekla se, že »bílou blond« už nikdy. Teď přemýšlí o další změně...

Týkat by se měla jejího poprsí. „Karlos má rád všechno přehnané až do extrémů. Ale já už mám prsa na doraz k mé postavě. Rozhodně si nebudu kvůli žádnému muži ničit zdraví. Větší prsa by moje útlá záda už neunesla,“ napsala už před časem na instagramu Ceterová.

VIDEO: Partnerka Vémoly Lela v těhotenství: Miminko je boží dar

Video
Video se připravuje ...

Těhotná partnerka Vémoly Lela: Miminko je boží dar iSport TV

Možná právě uzrál čas i na zmenšení prsou, jak naznačuje. Zdravotně totiž nyní kvůli svým přednostem trpí víc než dřív. „Bolesti zad u mě přetrvávaly, už když jsem měla koronavirus. Tehdy jsem tomu ale nevěnovala pozornost, ale během stěhování se to ještě zhoršilo,“ postěžovala si pro Expres.cz Lela.

„Už jsem se objednala k fyzioterapeutovi. Uvidíme, jak se k mé léčbě vyjádří, podle něj zvážím, co dělat dál,“ vysvětlila s tím, že zákrok na zmenšení ňader nevylučuje. Ačkoliv dříve pózovala pro známý pánský časopis Playboy a má se čím pochlubit, zdraví je zkrátka na prvním místě.

VIDEO: Vémolova Lela ukázala šatník: dárek od Karlose. Luxusní boty a spousta šatů

Video
Video se připravuje ...

Vémolova Lela ukázala šatník: dárek od Karlose. Luxusní boty a spousta šatů iSport TV

Fotogalerie
109 fotografií