Středeční Výměna manželek opět mnoha lidem u televizních obrazovek jistě hnula žlučí. Zvláště chování svérázného Martina z Plzně, který nesnáší Prahu, má zvláštní až radikální názory, kleje jako dlaždič před ročním synem a nebál se například přiznat, že Terezu požádal o ruku pouze proto, že se jednoho dne vrátil po dvoudenní pitce domů a aby měl doma klid, poklekl, a nepočítal s tím, že si jeho partnerka bude žádost o ruku druhý den pamatovat.

VIDEO: Výměna manželek: Žádost o ruku po propité noci!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Žádost o ruku po propité noci! FTV Prima

Body k dobru Martinovi nepřidala ani skutečnost, že Terezu několik měsíců podváděl v době, kdy byla těhotná a trávit čas doma s rodinou jsou pro něj něco jako muka. Nebo alespoň to tak po dobu deseti dní s náhradní manželkou Magdou vypadalo. Po zhlédnutí tohoto dílu si tak patrně každý klade otázku, jak asi pokračuje soužití Terezy, která se v Holandsku měla lépe než doma, a Martina, který razantně pronesl, že se kvůli nikomu měnit nehodlá, ač jejich rodina evidentně nefunguje, jak by měla?

Na konci Výměny Tereza přiznala, že pokud jim to s Martinem nebude fungovat, půjdou od sebe a zůstávat spolu jen kvůli synovi nemá pro ně smysl. Jak to dopadlo? Tereza se odhodlala k razantnímu kroku, který po tom všem opravdu asi nikdo nečekal. „Nic se nezměnilo, jenom akorát druhý miminko,“ řekla Tereza pro televizi Nova s tím, že neuvedla, jestli už dítě čeká a je těhotná, nebo se manželé na druhém potomkovi teprve domluvili.

Co Terezu přimělo zpečetit vztah s Martinem dalším dítětem? Změna v jeho chování za tím prý není. „Přestěhovali jsme se do většího bytu, jinak to zůstalo všechno stejný,“ přiznala Tereza, že jak její partner avizoval, ke změně skutečně nedošlo.  

VIDEO: Výměna manželek: Obrovská hádka a rozchod ještě před začátkem Výměny!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Obrovská hádka a rozchod ještě před začátkem Výměny! TV Nova

Fotogalerie
17 fotografií