Místo toho, aby si Denisa Pfauserová užívala nedávného zasnoubení, musí teď řešit docela jiné problémy. Přistupuje k nim však se sympatickým nadhledem: „Pozitivní jsem i přes nákazu covidem-19 zůstala, o tom žádná,“ přiznává okatá herečka na sociální síti. Nic jiného, než na svou situaci pohlížet se stoickým klidem, jí ostatně ani nezbývá… „Ale jak se to vezme... Spíš doufám, že po ukončení desetidenní karantény už pozitivní nebudu.“

Průběh nemoci je u ní i u jejího partnera, jenž jí na počátku srpna na francouzské Nikki Beach v Saint Tropez navlékl zásnubní prstýnek, prozatím „hladkej“, jak sama uvedla. „Takže to (zatím) bereme spíš jako dovču,“ přiznala Pfauserová. Příznaky nemoci nebyly nikterak drastické: partner sice trpěl teplotou, ale pouze zvýšenou, 37,5, a ona sama byla bez horeček docela, jenom ji trápil kašel a chrapot. Koneckonců je mladá, zdravá, a rozhodně netrpí nadváhou, což může být u koronaviru také nebezpečné.

VIDEO: Princezna z Řachandy vynesla nejvíc sexy šaty! Ale ve filmu ukázala víc

Video
Video se připravuje ...

Princezna z Řachandy vynesla nejvíc sexy šaty! Ale ve filmu ukázala víc Markéta Reinischová

Pohled „zevnitř“ její příznivci na instagramu oceňují. „Moc díky za ta slova, že někdo dovede také sdílet tu stranu, kdy má (zatím) mírný průběh... Dodává to optimismus. Jinak jen odevšad slyším samá negativa a jak známo, negativní mysl nemoci ani imunitě nepřispívá,“ píší jí spolu s přáním brzkého uzdravení. S tím Pfauserová souhlasí. „Člověk až když to vlastně pocítí na vlastní kůži, zjistí, že nebezpečí ve většině případů není velké...“ dumá.

„Ale co vám budu povídat, je to zvláštní pocit, stát se najednou tou statistikou, na kterou jsme se doposud jen dívali v televizi…“ připustila mladá umělkyně, a zároveň také dodala, že vůbec netuší, kde a jak k přenosu viru došlo, zda si bacil dovezla z dovolené ve Francii, anebo ho chytla někde v Česku. „Takže buďte, moji milí, opatrní,“ nabádá své fanoušky kráska, jejíž ňadra jsme mohli obdivovat v komedii Prázdniny v Provence.

VIDEO: Princezna z Řachandy Denisa Pfauserová: S nahotou nemám problém!

Video
Video se připravuje ...

Princezna z Řachandy Denisa Pfauserová: S nahotou nemám problém! Kristýna Léblová, Petr Soukup

Fotogalerie
26 fotografií