Je tradicí, že monarchové s nástupem sociálních sítí přejí členům rodiny to nejlepší osobně i právě skrze ně, letos spíš druhou možností. Jako první na instagram vložili zábavný společný snímek s oslavencem vévodové z Cambridge princ William (38) a Kate Middletonová (38). Trojice je zachycena na běžecké trati, oba bratři s výrazem naprostého odhodlání sprintují v popředí, pohodově naladěná Kate poskakuje za manželem. Pod snímkem se rojily gratulace, ale také jedna otázka: Kde je Meghan?

Snímek byl zřejmě pořízen v době před tím, než se po boku Harryho vůbec objevila, případně to tehdy ještě nebrali tak vážně, aby běhali společně, ač jsou dnes nerozlučný pár. Někteří fanoušci se domnívají, že vévodové z Cambridge snímek bez vévodkyně ze Sussexu vybrali záměrně a jedná se o jasný vzkaz, že ji nepokládají za člena rodiny.

Video: Rozloučení s Menzelem plné nejistot! Mátlová je těhotná! A Artur ukázal novou přítelkyni!

Video
Video se připravuje ...

Rozloučení s Menzelem plné nejistot! Mátlová je těhotná! A Artur ukázal novou přítelkyni! Blesk TV

Mnoho lidí ovšem poukazuje na fakt, že se slaví Harryho narozeniny, ne Meghaniny. Účet královské rodiny například uveřejnil fotografii prince s královnou Alžbětou (94) otočenou zády k objektivu. Osamoceného Harryho vyvěsil zase na sítě Clarence House, jež náleží princi Charlesi (71) a jeho manželce Camille (73).

Tyto gratulační snímky většinou zachytávají pouze majitele profilu s oslavencem, nebo samotného oslavence. Již dříve Kate a William popřáli královně fotografií, na níž nefiguroval její 99letý manžel princ Philip a nikdo tomu nepřikládal kontroverzní důvod. Ostatně, když před měsícem slavila Meghan, nikdo z monarchů v přání nejmenoval Harryho a fanoušci se nad tím nepozastavovali. Chtělo by se tedy říct - proč to řeší teď?

VIDEO: Co se dělo po smrti Menzela? Vdova prozradila, kolik stála péče. A pocta Gottovi zrušena

Video
Video se připravuje ...

Co se dělo po smrti Menzela? Vdova prozradila, kolik stála péče. A pocta Gottovi zrušena Barbora Horáková, Aleš Brunclík

Fotogalerie
81 fotografií